Sizi kutluyorum pala abi.
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Acaba bu insanlara layýk olabiliyormuyuz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
doðru söylüyorsun abi biz dedelerimize layýkmýyýz onlar gibi ola bilsek dünya karþýmýzda duramaz buna eminim o günler gelir inþallah pala abi senide kutluyorum böyle bir güzel günü anmamýzda ve hatýrlamamýzda ön ayak olduðun içim herþey vatan için en azýndan ben öyle yetiþtirildim
Pala abi, gurbette kimliðini kaybetmeyen, kaybettirmek için cefakarca çalýþan ender abilerimizden biridir.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
yüreginize elinize saglýk gönlümüzle birlikte ordayýz insallah..............
mechullll
Her ne kadar Cennetmekan ceddimize tam manasýyla layýk bir nesil olamasak da, en azýndan Rahmetle,Minnetle,Þükranla bugünlere kadar o güzel insanlarýn hatýralarýný canlý olarak ayakta tutmayý becerebiliyoruz, fikrimizden, zikrimizden düþürmüyoruz, dualarýmýzdan eksik etmiyoruz ve de UNUTMUYORUZ, UNUTTURMUYORUZ ve dahi UNUTTURMAYACAÐIZ.
Dokuz asýr Ýslam'ýn bekçiliðini yapmýþ bu millet, bir kere daha tarihten gelen o ilmi-manevi emaneti muhafaza þuuru ile hareket ederek, daha nice destanlar yazdýracak kudrete sahiptir.
''Asým'ýn nesli... diyordum ya...nesilmiþ gerçek:
Ýþte çiðnetmedi namusunu, çiðnetmiyecek.''
Osmanlý Parký'nýn güzel bir köþesine "ÇANAKKALE'DE ÞEHÝD DÜÞENLERÝN ÝSÝMLERÝNÝ YAZAN BÝR LEVHA" asýlacak olsa... Aziz þehidlerimizin hatýrasýna saygý,yeni nesillere de bir YAD-I CEMÝL olsa... Nizipli entelektüellere bir çaðrý...
çok güzel bir gece olacaðýný tahmin edebiliyorum.
Abi kutlu doðum haftasýda yaklaþýyor nisanda yani inþ güzel programlar yapýlacak...