Bütün hemþehrilerime hayýrlý ve de uðurlu olsun inþAllah...hayýrlý ibadetler olsun ...
Bütün hemþehrilerime hayýrlý ve de uðurlu olsun inþAllah...hayýrlý ibadetler olsun ...
Hayýrlý olsun
hayýrlý olsun hasan hocamýnda ayrýca emeði çok. mevlam mükafatýný versin inþallah.
Nizibimize hayýrlý olsun
çok deðerli bir mabed
en azýndan benim için çok çok deðerli
çok günlerimiz geçti
dersler
ramazanlar
cumalar
teravihler
sabah namazýný kýlýp
benedestende kahke ve ya dýrnaklý ekmekle
rahmetli ahmet amcanýn þýhlý usatanýn nefis çaylarý ile kahvaltý ederdik
ama yazýk oldu
betona çevirdiler
ilk mesajýmýn çarþý camii ile ilgi olmasý ayrý bir mutluluk
selam ve sevgiler
Cuma namazlarýnda cemaat sýðabiliyormu, son cemaat yeri düzenlendimi.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Malesef camimizin cemaat kapasitesi %40 düþtü diyebilirim.Zira sonradan yapýlan eklentilerin tümü gitti.Cami avlusu da haliyle geniþlemiþ oldu.Ýþte cuma günleri oraya sergi sermek süretiyle cemaatimizi aðýrlýyoruz.Herkese selam.MSK
hayýrlý uðurlu olsun. nizip dýþýndan gelenlerin de ibadetlerini her an yapabilecekleri nezih bir ortam olmuþtur.inþaallah.
Yeni haliyle kimse resim çekmedimi yahu, varsa atýn resimleri bakalým nasýl olmuþ.
Allah ihlaslý ibadetler yapmayý nasip etsin,hayýrlý olsun
Mahmut ben gittiðimde çekeceðim, gerçekten çok güzel olmuþ, zaten açýlýþta oradaydým, ama makinem yoktu o zaman.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Yeni fotoðraflarý ilk mesaja ekledim. fotoðraflara týklayarak, daha büyük hallerini görebilirsiniz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
nizip e hayýrlý olsun çaþý camii nin gönlümüzdeki yeri çok baþkadýr çocukluk yýllarýmýzýn orada geçtigindenmidir yoksa ilk kuran okumaya orada baþladýgýmdanmýdýr nizip e gelmek kýsmet olursa ilk iþim orada bir þükür namazý kýlmak olacak.
cehalet insaný çirkinleþtirir. suskunlugum asaletimdendir .
her söze cevabým var ama bir söze bakarým sözmü
diye birde söyleyene bakarým adammý diyehttp://www.nizip.com/signaturepics/sigpic2750_5.gif