Biz daha nelere inanýyoruz Müslüm bey, söylesem inanmazsýn..!
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Müslüm kardaþ iananmayabilirsin bu senin en doðal hakkýn fakat saygý duymak zorundasýn...
Ki ben bu siteyi saygý ve sevgi çerçevesi içerisinde toplanmýþ nizipli kardaþlarým olarak biliyorum.. Lütfen insanlarý nizp insaný hakkýnda yanlýþ düþündürecek þeylere sebep olmayalým...
Mevlânâ der ki:
Men bende þudem bende þudem, bende þudem
Men bende be-haclet ser-efkende þudem
Her bende þeved þâd ki âzâd þeved
Men þâd ez-ânem ki Tura bende þudem
«Ben kul oldum, kul oldum, kul! Kulluk vazifemi hakkýyle ifa edemediðim için mahcubiyetimden baþýmý önüme eðdim. Bir köle âzâd edilince sevinir. Ben ise sana kul oldum diye seviniyorum ya Rab...»
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Zunnûn´a, âdi adam kimdir, diye sorulunca, «Allah´a giden yolu bilmeyen ve öðrenmek için de çabalamayandýr,» diye cevap vermiþti
-Ben, biz bu hikayelerle uyutulurken ABD nin hepimizin DNA sýný deðiþtirmek için uðraþtýðýna inanýyorým,
-Ben Ýsrailin tohum adýnda ülkemize soktuðu genlerimizi bozan tohumlara inanýyorum,
-Ben aile yapýmýzý bozup bizi içten yýkmaya çalýþan Ýngilizlere inanýyorum,
-Ben Marsa insan göndermeye çalýþanlarýn aslýnda baþka dünyalar aradýðýna inanýyorum,
-Ben ülkemin bütün deðerlerini özelleþtirme adý altýnda yabancýlara satanlarýn aslýnda ülkemi parçalamak istediklerine inanýyorum,
-Ben önce halkýný bir ekmeðe muhtaç edip sonra onlara ekmek daðýtýp oy avcýlýðý yapanlarýn olduðuna inanýyorum,
-Ben ABD nin örümcek adýndaki günde 3 milyar görüþmeyi kaydedip daha sonra bunlarý MOSAD la paylaþtýðýna inanýyorum,
-Ben dini konularla uyutulup esas ilgilenmemiz gereken problemlerimizi Allaha havale ettiðimize inanýyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
«Ben kul oldum, kul oldum, kul! Kulluk vazifemi hakkýyle ifa edemediðim için mahcubiyetimden baþýmý önüme eðdim. Bir köle âzâd edilince sevinir. Ben ise sana kul oldum diye seviniyorum ya Rab...»
bu bilinçle yaþamak ümidiyle...
rojhelat kimdir, rojhelat ne demek bu sorulara cevap bekliyorum.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Müslüm bey kardeþim islamýn ilk emri oku IKRA hikaye degin þeyler insaný kamil yapa þeyler evet amerika o dediklerini yapýyor amma unutmamak lazým ki
1-Amerikada kamil ahlak yok sonunda yýkýlmaya mahkum
2-Hikaye dedigin yaþantý ve ahlak ile dedelerimiz 624 yýl Dünyaya Jandarma oldu
ya Biz ne yaptýk acaba bitr toplu igne yapabildikmi gülen cematininin okullarýnýn yaptýgý buluþlar ve açtýgý okullarla avrupa afrika asyada hatta çinde ne harikalar yapýyorlar ya biz bu okulda okuyanýn akrabasýný bile refüze etmiyormuyuz Zihnyetler degiþirse 21 asýr Türklerin asrý olacak inþallah yeterki gölge etmesinler.Selamlar
Þah Þucâ´ Kirmânî, «Güzel ahlâkýn alâmeti, eza ve cefa vermekten kaçýnmak ve verilen eza ve sýkýntýlarý sineye çekmektir», demiþtir. (Kimseyi incitmemek, kimseden incinmemektir).
Hem dna araþtýrmasý
Hem uzay araþtýrmasý
Hem Allaha ibadet ayný anda yürür be Müslüm Abi.
Senin anlayamadýðýn bu herhalde.
Osman Demir Istanbul
Bunlarý birbidirinden zýt þeyler gibi düþünüyorsun.
Ýbni Sina kim Uluð reis kim bir araþtýrsana
yada en uyan Mevlana dýr
Senin yeride olsam açar Mevlanayý okurum.
Osman Demir Istanbul
Almanayadan Fransadan Üniversite Profesörleri
sade Mevlanayý okuyarak Müslüman oluyor.
Osman Demir Istanbul
Muslum bey, sizin inandiklarinizi okuyunca diger inanlara sukrettim dogrusu!
Hic abrtisiz su meali menkibeler en azindan sizin siraladiklarinizdan daha 'edebi'.
Ayrica bunlar edebiyat saheseri olmaktan ote bir kultur, bir erdem ve gercek meziyetlerdir. Sizin burun kivirdiginiz bu eserler yine sizin gozunuzde buyuttugunuz ABD ve Israil tarafindan el ustunde tutulan eserlerdir. Ve bunlar sade bizim degil 'insanligin mirasidir'.