Gaziantep Ýl Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan hazýrlanan “Verem Eðitimi ve Propaganda Haftasý” etkinlikleri çerçevesinde yarýþmaya katýlan ilçemiz okullarý baþarýyý yine elden býrakmadý. Bununla birlikte hazýrlanan program da ilçemiz okullarýndan 3 ayrý dalda yapýlan yarýþmalarda 7 derece elde edildi. Yarýþmada baþarý göstererek derece elde eden öðrencilere Nizip Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðünde belge töreni düzenlendi. Dün yapýlan belge törenine Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar, dereceye giren Okul Müdürleri, derece sahibi Öðretmen ve Öðrenciler katýldý. Derece sahipleri ise Nizip Ýlçe Milli Eðitim Þube Müdürü Metin Kýlýçparlar’ýn elinden baþarý belgesi aldýlar. Gaziantep Ýl Mili Eðitim Müdürlüðünün hazýrladýðý “Verem Eðitimi ve Propaganda Haftasý” etkinliklerinde dereceye giren Okul ve Öðrenciler þöyle oluþtu: Resim dalýnda Ali Alkan Ýlköðretim Okulundan Ayþegül Zor Birinci olurken Ali Alkan Ýlköðretim Okulu öðrencisi Büþra Acýkbaþ Ýkinci ve Hatice Seyit Çeker Ýlköðretim Okulundan Serkan Erdal üçüncülük elde etti. Þiir Dalýnda Yeni Yazý Ýlköðretim Okulundan Ahmet Aslan Birinci Olurken Ali Alkan Ýlk Öðretim
Okulundan Fatma Kýlýç Ýkinçi oldu. Komposizyon dalýnda ise Ticaret Borsasý Anadolu Lisesi Öðrencilerinden Nigar Eruslu Ýkinci ve Maruf Marufoðlu Anadolu Lisesi Öðrencisi Sakine Türk Üçüncülük elde etti.

Devamý Ýçin Týklayýnýz...