![]()
Ak Parti Birecik Seçim Koordinasyon Merkezinin açýlýþýna Milli Eðitim Bakaný Hüseyin Çelik’te katýldý. Açýlýþa AK Parti Þanlýurfa Milletvekilleri Zülfikar Ýzol, Ramazan Baþak ve Yahya Akman ile birlikte, Þanlýurfa Belediyesi baþkan adayý Mehmet Oymak ve Ak Parti Birecik Belediye Baþkan Adayý Ali Karakeçili’de katýldý. Açýlýþa Milletvekillerinin yaný sýra büyük bir kalabalýk katýlarak Ak Parti Adayý Karakeçili’ye sevgi gösterisinde bulundular. Açýlýþta bir konuþma yapan Milli Eðitim Bakaný Hüseyin Çelik, AK Parti'nin, girdiði her yeni seçimde, Türkiye'de olduðu gibi Birecik’te de oyunu arttýracaðýný, bunun da vatandaþlarýn AK Parti'yi tanýdýkça ve projelerini gördükçe daha çok sahiplendiði anlamýna geldiðini vurguladý.
Eðitim, saðlýk ve ulaþým alanýndaki projeleri hatýrlatan Çelik, belediyecilikte de hizmetlerin sürmesi için partisinin belediye baþkan adayý Karakeçili’nin desteklenmesini istedi.
Yerel yöneticilerin merkezi hükümetle uyumlu çalýþmalarýnýn önemine deðinen Çelik, "Siyasetçiler takým oyununa çok önem vermeliler. Siyasetçiler, takým oyunuyla çalýþmazlarsa baþarýlý olmalarý mümkün deðil" dedi. Daha sonra bir konuþmada Ak Parti Birecik Belediye Baþkan Adayý Ali Karakeçili ise bürokrasiyi iyi bildiðini ve Birecik Ýlçesini yakýndan tanýdýðýný söyleyerek 29 Mart 2009 Pazar günü yapýlacak Mahalli Ýdareler Seçimlerinde desteklerinizi bekliyorum þeklinde konuþtu.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...