![]()
Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açýlýþ programý dün Saat 12:00 de Cumhuriyet meydanýnda baþladý. On binlerce kiþiyi buluþturan açýlýþ programý nedeniyle Cumhuriyet meydanýnda toplanan Nizipli vatandaþlar ve partililer bir araya gelirken Ak Parti kadýn kollarý ve Nizipli bayanlar ise Ak Parti seçim koordinasyon merkezinde toplandý. Açýlýþ programýna Ak Parti Gaziantep Ýl Baþkaný Ökkeþ Eruslu, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarý, Mehmet Erdoðan, Özlem Müftüoðlu, Halil Mazýcýoðlu, Ak Parti Nizip ilçe Baþkaný Avukat Cuma Gündüz, Nizip Belediye Baþkaný ve Ak Parti Belediye Baþkan Adayý Hacý Fevzi Akdoðan, Ak Parti Belde Belediye Baþkan Adaylarý ile birlikte yaklaþýk 15 bin kiþi katýldý.
Ak Parti seçim koordinasyon merkezinin açýlýþ programýnda Platforma çýkan Ak Parti Gaziantep Ýl Baþkaný Ökkeþ Eruslu, Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Sarý, Mehmet Erdoðan, Halil Mazýcýoðlu, Özlem Müftüoðlu, Ak Parti Ýlçe Baþkaný Avukat Cuma Gündüz ve Nizip Belediye Baþkaný ve Ak Parti Belediye Baþkan Adayý Hacý Fevzi Akdoðan, halký selamladý. Daha sonra Ak Parti Belde Belediye Baþkan adaylarýn tanýtýmý yapýldý.
Ýlk konuþmayý Ak Parti Ýl Baþkaný Ökkeþ Eruslu yaptý, Eruslu, konuþmasýnda böylesine büyük bir kalabalýðý görmek bizleri elbette onurlandýrmýþtýr. 5 yýldýr Nizip’te yaptýðý hizmetlerle Niziplilerin bir kardeþi bir aðabeyi bir evladý haline gelen Hacý Fevzi Akdoðan’ýn nasýl bu kadar sevildiði ortada ben daha fazla söyleyecek söz bulamýyorum, çünkü son sözü bugün burada sizler söylediniz dedi. Bu iþin burada bittiðini belirten Ak Parti Gaziantep Ýl Baþkaný Ökkeþ Eruslu hayýrlý olsun temennisinde bulundu. Ak Parti Gaziantep Milletvekillerinin konuþmalarýndan sonra platformdaki yerini alan Nizip belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan ise bu olaðanüstü kalabalýk ve sevgi bana daha da güç verdi diyerek söze baþladý. 5 yýllýk hizmetlerin karþýsýnda hizmet verdiðim halkýmý yanýmda görmek beni çok mutlu etti diyen Baþkan Akdoðan, Kazanan Nizip Kazanan Nizipliler olacaktýr. Temiz, Dürüst bir ekiple hizmet ettik ve bu anlayýþla yolumuza devam ediyoruz þeklinde konuþtu. Partilere ve Niziplilere seslenen Nizip belediye Baþkaný Hacý Fevzi Akdoðan biz 1. liðde mücadele ediyoruz ancak onlar amatör kümedeler diyerek siyasetin kolay bir iþ olmadýðýný belirtti. Ancak kimseyi kýrmaya kimseyi incitmeye hiç kimsenin hakký olmadýðýný savunan Baþkan Akdoðanýn konuþmalarý sýk sýk alkýþlarla kesildi yoðun sevgi gösterisi karþýsýnda konuþmasýný tamamlayan Akdoðan Herþey Nizip için dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...