Ben kaçýrdým,inþallah gelecek sefere çið köfte partisine katýlýrým.
Arkadaþlar beni kýrmadýðýnýz için çok saðolun, yoksa buluþmaya gelemeyecektim, çiðköfte çok nefis olmuþtu , bazý arkadaþlarýn yerken aþýrý terlediðini gördüm ama yinede tabaklarý sildiler.
Buluþmanýn cuma akþamýna alýnmasýnýn baþka sebebide vardý, Meslek Yüksek okulunun, deðerli müdürüde cuma akþamý olursa katýlabileceðini söylemiþti o yüzden cuma akþamýna alýndý, aslýnda çok da iyi oldu müdür bey ortamýmýzý görmüþ oldu, kendisinin çok deðerli tarih bilgileri sayesinde Nizip hakkýnda bilmediðimiz bir çok þeyi öðrenme fýrsatýmýz oldu.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Motosiklet sevdalýsý Tatlýcý Sabri kardeþimin gönderdiði tatlýlar acý çiðköftenin üzerine ilaç gibi geldi kendisine çok teþekkür ederim.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
müslüm abi hg tekrar foruma özledik valla yahu yoklugun hissedildi yani sitede![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
yaa göremedim henüzdün baya carsýdaydým baya bi gezdim halbuki.. sendemi carsýdaydýn?? belki sen beni bilmeden görmüssündür
)))))))))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Ayrýca Mavi þahin kardeþime çok teþekkür ediyorum o senin güzel gören gözlerindendir teþekkür ederim...
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER