![]()
Þanlýurfa’ya baðlý Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Kütüphanesini Ocak ayýnda 766 kiþi ziyaret etti. Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulunda her gün açýk olan kütüphaneye Baðlarbaþý halký, öðrencileri ve çevre köylerden gelen öðrenciler hem ödevlerini yapma fýrsatý buldu hem bol bol kitap okudu. Kütüphanecilik Kulübü Baþkaný ve Türkçe Öðretmeni Songül Karataþ’ýn sorumluluðundaki kütüphane daha önceleri iki gün açýk iken yoðun talepten dolayý hafta içi her gün kütüphane halkýn hizmetine sunuldu. Köy sakinlerinden Þ.Müslüm Örün, Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulunda on çocuðunun okuduðunu söyleyerek çok eskiden çocuklarýnýn Birecik Ýlçesinde bulunan Halk Kütüphanesine giderek ödev yapmak zorunda kaldýklarýný ancak þimdi ise Baðlar baþý okul kütüphanesinin açýlmasýyla birlikte buradan faydalandýklarýný söyledi. Geçtiðimiz Ocak ayýnda 8-B sýnýfýnda okuyan Tuba Örün adlý öðrencinin en çok kitap okuyan öðrenci seçildiðini söyleyen Baba Müslüm Örün bu nedenle Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Müdürü Mustafa Demir’e bu güzel hizmetlerinden dolayý teþekkür ederim. Okul Müdürü Mustafa Demir ise þunlarý söyledi. Okulumuz taþýmalý bir ilköðretim okulu olduðu için çevre köylerden de okulumuza öðrenim görmeye gelen öðrencilerimiz var. Kütüphanemizi daha aktif bir duruma getirmek için çevre illerimizden okullardan kitap baðýþýnda bulunmalarý için öðrencilerimiz tarafýndan mektup yazýldý. Yardýmsever okullar okulumuza kitap baðýþýnda bulundular. Birecik Kaymakamlýðý da kütüphanemize kitap verdi.Ayrýca her zaman okulumuza desteðini esirgemeyen Birecik Barajý Anonim Genel Müdürü Sami Sevinç ve Dr. Mehmet Oðuz Hengirmen de kütüphanemize kitap baðýþýnda bulundu.Okul Müdürü olarak Kütüphanemizde kitap baðýþýnda bulunan herkese teþekkür ederim dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...