1994 yýlý Nizip Lisesi Mezunuyum öðretmenlerden müdür yardýmcýsý Necmettin Hoca,Þefik Müdür aklýma gelenler, 94 mezunu olanlar bilirler þimdi bursa da polis memuruyum
1994 yýlý Nizip Lisesi Mezunuyum öðretmenlerden müdür yardýmcýsý Necmettin Hoca,Þefik Müdür aklýma gelenler, 94 mezunu olanlar bilirler þimdi bursa da polis memuruyum
aleykümselam pansiyoncu muzaffer kardeþim.senin nezdinde nizipliler olarakta adýyamanlýlara bizden selam olsun.
tüm mezunlar merhaba
1990 nizip lisesi matematik bölüm mezunuyum arkadaþlarý beklerim
99 mezunu emel sana cevap için yazdým.mezun olduktan sonra ne yaptýn? ben þuan öðretmenim
ben 97-98 mezunlarýndan dilek
99 mezunu emel senin için gönderiyorum bu msajý
Mesajýn Sahibi: Polen2734
Mesaj Ýçeriði:1972/1973 dönemi mezunu deðerli arkadaþým mehmet ve dürdane oðlu Süha ERTEM'i arýyorum.Bu çok sevdiðim arkadaþýmý o dönemin anlamsýz sað sol guruplaþmasý nedeniyle ilçemizden yolcu edemedim.Ona özür borcum var.Bulmamý saðlayana minnet duyarým.Mahmut Küçük
selam ben süha ertem
Mahmut bey, Süha Ertem sizin çaðrýnýza cevap vermþ ve sitemiz üyesi olmuþtur,
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
selam nizip lisesi mezunlarýna
Deðerþ, Admin Mehmet ve Kasým kardeþler bana 37 yýldýr irtibatým olmayan arkadaþýmýn arama müjdesini verdiniz.Allah da sizi sevindirsin inþallah!
ben hidayet özdere /demir/ oldu soyadým ortaokul ve nizip lisesi arkadaþlarýmý gördüm www admin. com sitesinde okadar duygulsndýmki anlatamam hiç kimseyle malesef görüþemiyorum tek yazlarý gidince zekiye kara kayayayla görüþüyorum oda kimseyle görüþemiyormuþ ilknur yýldýz gönül eroðlu gönül akkuþ özlem coþkun daha tanýyýp ismini çýkaramadýðým arkadaþlarým lisede edebiyat bölümündeydim 84/85 mezunlarýyýz inanýn öyle özlem gideriyorumki bu fotoðraflarý kim koyduysa sað olsun hele ilkokul fot cumhuriyet ilkokulunda naerin erbetede okuduðm fotoðraf az çok tanýdýklarým lise birde matematik öð nermin solmaz felsefe öð melek tan vs
Þu 84-85 mezunlarýný bir araya toplayamadýk bir türlü,Hidayet haným ben Mehmet CANKESEN 84-85 dönemi 6-TAB -A mezunuyum o dönemlerden az çok görüþtüðüm arkadaþlar var.Selamlar.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
slm mahmut ben servet aka