neden?? NÝZÝPTE her yaðmur yaðýþýnda voltaj düþüyor veya elektrikler kesiliyor ne zaman yaðmur yaðza elektrikler kesiliyor allah tan nizip e kar yaðmýyor kar yaðsa 1 ay elektrik verilmezz
neden?? NÝZÝPTE her yaðmur yaðýþýnda voltaj düþüyor veya elektrikler kesiliyor ne zaman yaðmur yaðza elektrikler kesiliyor allah tan nizip e kar yaðmýyor kar yaðsa 1 ay elektrik verilmezz
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
þimdi boroboro gelir. ve sana gereken cevabý verir![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
geçen gün özelden msj attým umursamadýýý bende kendisin umursamýyacam artýk
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
mustafa kardeþim kýþýn havalarýn soðumasýyla elektirikli sobanýn daha cok kullanýlmasýyla gelen bir olay olarak yorumluyorum
zamanýnda nizipte ki nüfus a göre yapýlan trafolarýn gücünün düþük olmasýndan dolayý...
aslýnda suç bizde. hakkýmýzý aramayý bilmiyoruz. elektrik kesildi mi biþey demiyoruz ses çýkartmýyoruz. yanýlmýyorsam hollandaydý 40 yýldan beri 1 saatliðine elektrik kesintisi olacaðý bakým yapýlacakmýþ ve bu kesintiyi önceden belirtmelerine raðmen millet sokaða dökülmüþtü
bizde ne haberi ne 1 saati bizde maþallah hemen her pazar 8-5 arasý elektrik olmuyor mübarek mesai saatleri gibi çalýþýyor![]()
Mahmut ÖZDEMÝR
-----------------------------------------------
Düþmaným, düþmanlýðýndan vazgeçinceye kadar, ben de onun amansýz düþmanýyým.
-----------------------------------------------
Ýnsan'a insan olduðu için deðilde buþun þusun diye deðer verenler aciz mahluklardan baþkalarý deðildir....
Mahmuuut abartmýþsýn![]()
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254