Yok daha neler.
bu da geyik muhabbetine donmus, huzeyfeye devredelim bence....
Yusuf abimi duydunuz...TAÞI
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
bizi duyuyorlar mi yoksa uyuyorlar mi belli degil!...
anlasilan hesaba almiyorlar.....
guncel konularda belli bir duzey olusmasini istemistik ama....
makalelerde de ama....
ses getiren ciddi saygin bir site dedik ama....
...........
seni kimse duymadý mý Yusuf....
Vah vah..
Hep bunlar huseyfe yüzünden oluyor biliyon deðil mi...
Adam hangi konuya yazsa konu parçalara ayrýlýp kendi kendini imha etmeye kadar gidiyor yaww...
ulen huseyfe sende bir tuhaflýk var ama hayýrlýsý...
MADALYALI TEK ÞEHÝR KAHRAMANMARAÞ
Ben Mevlana Deðilim Benim Yanýma Adam Ol Da Gel
Abi bazý þeyleri akýþýna býrakmayý pek sevmiyorsunuz anlaþýlan.... Nizip'te ticaret zehir gibi kafasý çalýþan bir dünya adam var.... Eðerki talep olsaydý... Þimdiye taksiler kurulmuþ olurdu... Ben Nizip'te büyüdüm.... 18 yaþýna kadar Nizipteydim... Hiç bir zaman dolmuþa dahi binmedim... Geldiðim zamanlarda da kesinlikle binmem. Neden çünkü gerenk yok... Nizip küçük bir yer... Gitmek istediðiniz bir yere kýsa bir sürede yürüyerek gidebilirsiniz.... Ama Niziplilerin ekonomiyede kafasý zehir gibi çalýþýyor. Napýyor alýyor bir motosiklet... Çarþýya ailesiyle birlikte 200 kuruþa gidip geliyor..... Ama derseniz yahu hastamýz var doktora götüreceðiz.... Nizip'te komþuluk diye bir þey var... Nizip'te birlik,dirlik diye biþey var... Nizip'te baþlara taç edilecek komþuluklar.... Nizip'te komþusunun aç yatmasýna izin vermeyen, kendi nafakasýný komþusuna ortak eden insanlar var..... Bu yüzden taksiye henüz gerenk yok...
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 08:59 ) deðiþtirilmiþtir.
<p><strong><em><u>NE MUTLU TÜRKÜM DÝYEBÝLENE</u></em></strong></p>
Olsa fena olmaz ticari taksi Nizip te.Yerlisi için pek ihtiyaç yok ama Nizip e gelen yabancý misafirler için bence büyük bir eksiklik ticari taksinin nizipte olmayýþý.
Evt ya bende farkettim taksi hiç göremedim dolmuþ var ama otobüste göremedim Bence Nizipde Belediyenin ulaþýma önemli bir destek vermesi bu alanda belediyenin kendi kuracaðý ulaþým iþletmesiyle hem nizip halký hemde nizip kazanmýs olur..ulaþým sorunuda büyük bir eksiklik...
bencede ulaþým sorunu eksiklik taksi bulamýyosunuz benim eþim nizipli degil bu yaz nizipe geldik,geri dönecegimiz zamanda eþim taksiyle gideriz dedi bilmiyo ya taksi olmadýgýný bende hangi taksiyle gideceksin deyince çok þaþýrmýþtý neyse bir korsan taksi bulduk hava alanýna kaça gidersin diye sorduk 55 ytl ye gidecegini söyledi hemde tanýdýk)) herkes iþte oldugu için kimseyi alýkoymak istemiyosunuz neyse yine kendi yakýnýmýzýn arabasýyla gittik,
bence bir taksi duragý olsa 4 taksi dursa yeter en azýndan oraya gelenlerin ihtiyacý giderilmiþ olur hemde koskoca nizipde taksi yok dedirtmeyelim!!!!!!!!!
gerçekten çok büyük bir eksiklik izine geldigimde binecek araç bulamadým vallahi
arkadaþlar ben bu taksi meselesi konusunda giriþimlerde bulundum ama yetkililer sag olsun bana yardýmcý olmadýlar ben daha öncede bu sayfada yazý tazdým ama heralde admin kardeþ farklý algýladý veya yanlýþ yorumladý yetkililerle ilgili þey yazdýmdý yinde yazýyorum yetkili merci bana yardýmcý olmadýýýýý elimdede belge var bu konuda ama neyse bu secimde cevabýmý oylarýmla verecegim yetkililere. Zaten konuyu BAÞBAKANA iletecegim bir nüsha belgeyle sunacagým ama inþallah bunlara gerek kalmaz umuyorum nizip halkýna hizmet için giriþimde bulunan insanlara ZORLUK DEGÝL KOLAYLIK SAGLANMALI degilmi sizce ben en dogal hakkým olan bir vatandaþ olarak ruhsat istedim RESMÝ olarak SAYGILAR