Dogan güzel bi paylasýmdý tþksonunda senide aglatabildiysek ne mutlu bize
![]()
Dogan güzel bi paylasýmdý tþksonunda senide aglatabildiysek ne mutlu bize
![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Bak Doðan Nazým Hikmet'in bu konuda çok güzel bir þiiri vardýr. Onu da okuyalým isterseniz, ki anlayalým aðlamak ne demek. Aslýnda aðlamanýn herkesin de harcý olmadýðýný görelim.
Aðlamak Meselesi
Nasýl etmeli de aðlayabilmeli
farkýna bile varmadan?
Nasýl etmeli de aðlayabilmeli
ayýpsýz,
aþikare,
yaðmur misali?
Neylersin alýþkanlýk
için kan aðlarken yüzün güler
dikilitaþ gibi dinelirsin yine.
Yavrum, eriþmek ne müþkülmüþ meðer,
anneler gibi aðlamanýn yiðitliðine?
.
Nazým Hikmet Ran
Konu mahsuni63 tarafýndan (17.02.09 Saat 18:53 ) deðiþtirilmiþtir.
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
mahsuni þiir güzelmiþ ilk defa okuyorum nazým hikmetin bu þiirini![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Mahsuni çok hos ellerine saglýk güzel paylasýmlarda bulunuyosun aramýzda sýk görmek isteriz seni...
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
]Bak Doðan Nazým Hikmet'in bu konuda çok güzel bir þiiri vardýr. Onu da okuyalým isterseniz, ki anlayalým aðlamak ne demek. Aslýnda aðlamanýn herkesin de harcý olmadýðýný görelim.
yüreðinize saglýk....
.
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
doðan bugün aðlamayalým kardeþ....yarýnda,öbür gün de.
CANIMSIN CANIM...
BAÐIÞLA
Ya zamanýndan çok erken gelirim..
Dünya'ya geldiðim gibi,
Ya zamanýndan çok geç,
Seni bu yaþta sevdiðim gibi....
Mutluluða hep geç kalýrým.
Hep erken giderim mutsuzluða..
Ya herþey bitmiþtir çoktan,
Ya hiçbirþey baþlamamýþ...
Öyle bir zamanýnda geldim ki yaþamýn,
Ölüme erken,sevgiye geç..
Yine gecikmiþim baðýþla sevgilim..
Sevgiye on kala,ölüme beþ......
AZÝZ NESÝN
Teþekkürler arkadaþlar. Umarým burada çok güzel þeyler paylaþýrýz. Sanýrým benden önce bu güzel ortamý oluþturup bizlere sunan ve nizip.com için emek harcayan adminimize ve diðer arkadaþlarýmýza þükanlarýmýzý sunmalýyýz. Ben öðretmen olduðum için zamanýmýn büyük bir kýsmý okulumda geçiyor. Zaman buldukça internete de giriyorum. Ama sizlerle olmak ve þu güzel ortamda olmak gerçekten çok güzel. Saðlýcakla kalýn...
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
mahsuni bu hos güzel düsüncelerin için çok tesekkürler fýrsat buldukca gelin lütfen güzel paylasýmlarda bulunmak üzere...![]()
http://www.siirdemeti.net/seslisiir/...nle.asp?id=860
buda güzel...![]()
Bu da güzel...
bugün ne kadar sessiz böyle bura..
neyse bende rahatsýzým zaten en iyisi uyumak
bugün az gezmedim zaten carsýda))))))))))
dogan kankim nerdesin ya inan sen olmayýnca buralarýn tadýda yok![]()
secret bu aralar biraz yogunum ya.
o yüzden fazla giremiyorum nete zaten sanada anlatmýþtým yeni eve taþýnýyorum diye. onun hazýrlýklarýný yapýyorum þu an.
ayýn 1 den sonra bir kaç hafta hiç giremem nete çünkü yeniden hat baglatmam biraz zamanýmý alacak bu kadar iþin arasýnda..
ama þu an fýrsat buldukça girmeye çalýþýyorum siteye..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok