Böyle bir faaliyeti düþünüp evek veren ve katkýda bulunan tüm arkadaþlara teþekkürler. Gerçekten bu bir yardýmlaþma dayanýþmasýdýr.
Böyle bir faaliyeti düþünüp evek veren ve katkýda bulunan tüm arkadaþlara teþekkürler. Gerçekten bu bir yardýmlaþma dayanýþmasýdýr.
Arkadaþlar kapanacak birþey yok.
Bir vatandaþ fýrýndaki "Askýda Ekmek" köþesini görecek ve evine alýrken, birkaç tanede oraya býrakacak hepsi bu.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Burada detaylý yazmak uygun düþmez; bazý konular göründüðü kadar basit deðil o nedenle yorum yapan arkadaþlarýn daha itinalý yazmalarýný rica ediyorum.
Eðer kampanyaya (askýya ekmek býrakmak) katýlým talebin altýnda olursa askýda ekmek var diye gelen vatandaþa askýda ekmek yoksa boþ mu göndereceðiz son durumu bilmiyorum ama 5 gün önceki durum yaklaþýk 150 adet, askýya ekmek býrakan kiþi sayýsýda 15-20 civarýnda Tv'den bu kampanya duyurulursa bir günde bu ekmek biter ondan sonraki günler fýrýn ne yapacak kime nasýl haber anlatacak, o kadar yükü tek baþýna çekemez, neden bu açýdan bakmýyorsunuz.
Buraya yorum yazmakla olmuyor önce askýda 1000'li rakamlarý görelim daha sonra televizyon çekimleri 5 dakikaýk iþ...!
Ýlgili kiþilerle görüþtüm 2 yýl önce sona eren buna benzer bir kampanyadan dolayý hala askýda ekmek varmý diye sorulduðunu ifade ettiler bu zaman zarfýnda kampanya olmadýðý halde gelen insanlarý boþ çevirmemek adýna kendi imkanlarý ile olmayan kampanyayý sürdürmüþler, durum böyle iken TV'den kampanyanýn duyurusu yapýlýrsa orada yaþanacak sýkýntý fýrýn sahiplerini ister istemez geri adým atmalarýna sebeb oluyor. Bu nedenle bir de o pencereden bakýn.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
perspektif degistirelim kasim abi ok
senin baktigin cercevenin diger tarafindan bakacagim
yardim edecek te bir o kadar ki$ilerde bilinclense haberi olsa fenami olur
yardim edecekmi coktur sence yardim alacak mi cok ?
Nizipte garibanmi cok ? geliri daha iyi olanmi
ayrica bir daha bir yöremizin lafini diyeyim
KU$TAN KORKAN DARI EKEMEZ !!!
yani haber $art artilari eksilerinden cok fazla olacaktir
o dedigin askidaki ekmek sayisida biz ve arkadasalrin yönlendirdigi kisiler sayesinde olmustur
Allah onlardan razi olsun
SADECE BIRAZ DAHA ILGI LÜTFEN ELI ULA$ANLARDAN
BU KONU SENDE BITER KASIM AMMiiiiiiiiiiiii AYARLA $u olayi)
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
SIMDI gelelim can ciger kuzu sarmasi olan arkadaslarima
buraya kac kisi mesaj yazdi bu konu icin ? atesli olanlar 5 er ekmek biraksaydi en azindan 200 ekmek etmezmiydi ? ederdi
tamam matematigim iyi degildi ama bu kadar hesabi ögrendim ancak
siz beni matematikten cakmaz bu yutturruruzmu diye düsündünüz
ben kül yutmam
artik bu i$in mütevaziligi kalmadi
buraya konuyu ciddiye alip atesli gösterilerde bulunan provakatif arkadasalrim yarindan itibaren ben gittim su kadar ekmek parasi biraktim desin bi zahmet. emrivaki gibi oldu ama .hepinize nazim gectigi icin diyorum arkadaslar
ayrica yönlendirdigi kisilerinde isimlerini yazsinlar
ben hemen yazayim
dervis dörtbudak<<
sabri kalkan<<<
fatih kalkan
sultan pastanesi
evet geleim sizin isimlere nicin böyle davraniyoruz acaba biz trübinlere oynamadik biliyorsunuz
ha aklima ne geldi zügürt aga filminde köyün agasi oy veriyor köylüyüde örgütlüyor ama cikan oy sayisi 1 YANI köy ahalisi bile oy vermemis.oysa aga o kadar emindi ki bu isten)
biraz igneden de öte KIYYIK (cuvaldiz) bir yazi oldu ama
bu arada ben toptan olarak üzerime ne düsüyorsa göndercegim ama burdan gönderme 100 lira göndersende 55 lira ücreti var 500 lira göndersende.onun icin ben simdilik kendi adima beklemedeyim .ayrica havale merkezi yasadigim yere uzak ve ben mesai saatleri icinde okula gitmem sart .bana kefil olcak olan varsa yerime 100 ekmek parasi biraksin. gelince öderiz Allah büyük)
Konu sakalli0727 tarafýndan (17.02.09 Saat 06:09 ) deðiþtirilmiþtir.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
illa kaç ekmek býraktýðýmýzý yazdýracaksýnýz............. buraya yazmadýk diye boþ adammý sandýnýz. takip ediyoruz ayrýca sen hepimizin yerine yazýp cevaplýyorsun ya kardeþ.![]()
karamsarlýða kapýlmayýn diycem ama yukarýsý karamsarlýk dolu kaybetmeye mahkum olursunuz projeyi her þey yoluna girer inþallah haaaaa bu proje sadece buradakiler yani nizip.coma girenler görüyorsa ve buradakilerden baþkasýnýn haberi yoksa bu iþ yürümez reklamsý olmaz bu iþ bilbordlarý belediyeden rica edin afiþ yapýþtýrýn niyet yardýmsa tabi
Arkadaþlar bu bir kültür meselesidir. Kültür de zamanla yerleþir. Bazý þeylerin çabuk olmasýný beklemeyiniz. Birisi diðerinden görecek, diðeri diðerinden; bu iþler böyle baþlayacak. Önce bizim içimizden birkaç arkadaþýmýz yapacak, daha sonra onlarý gören diðerleri. Böylece bir kültür oluþacak. Bence bu iþi bilbordlara falan taþýmak uygun olmaz. Tabi bu benim fikrim. Ama ben inanýyorum. Bu kültür Nizip'imizde yerleþecek. Sabredelim, mutlaka meyvesini alacaðýz; diye düþünmekteyim...
''Cennet Cennet Dedikleri Bir Kaç Köþkle Bir Kaç Huri Ýsteyene Ver Onlarý Bana Seni Gerek Seni"
süper bir çalýþma emegi geçenin emegine saglýk destek verendende allah razý olsun
ҳ̸Ҳ̸ҳ Azim Ýle Dest`i Hacet`ini Yapan Mermeri Tahribata Ugratýr... ҳ̸Ҳ̸ҳ.
ne güzel bir konuydun'askýda ekmek' kimsesizlerin umuduydun ama sahip cýkýlmadý yada cýkmak istemediler:?? hale devam ediyomu bilmiyorum inþallah devam ediliyordur...
Burdan sýze nasýl yardýmcý olabýlýrým býlmýyorum ama elýmden ne gelýrse yapmaya hazýrým gonul ýsterký nýzýpte olým kendý ellerýmle yardým edým ama býzde elýmýzden geldýkce oraya gýdebýldýkce yardýmlarýmýzý yapýyoruz dedýgým gýbý bn her zaman hazýrým yardýma teyzemýn esý de fýrýncý allah onlardan da razý olsn her zaman yardým ettýler esýrgemedýler. Yardýmlarý yuruten yardým eden calýsan herkese burdan cok cok tesekkur edýyorum allah herkesten razý olsun buyuklerýmýn ellerýnden operým....
♥ αþк вιя кα∂ýηýη уαþαмýηýη тüм öукüѕü, єякєðιη ιѕє уαℓηýz¢α вιя ѕєяüνєηι∂ιя. ♥
hanimefendi iyi günler kusura bakamyin yazdiginizi yeni okudum
yapabileceginiz ekmek konusunda söyle bir sey olabilir
$ahisa degil de firin sahibine ulasabilirsiniz orda telefon numarasi var
aylik olarak yada gönlünüzden ne kopuyorsa havale edebilirsiniz postaneyle
postane havalaleri hem ucuza gelmis oluyor hemde online sistemle daha cabuk ulasiyor
ilk sayfalarda uygulamadaki hancilar ekmek fabrikasi firinin telefon numarasi var
hem uzaklardan aradiginiz icin daha da $evklenirler
zaten bende almanyadayim
ve $u an bile askida 150 nin üzerinde ekmek var
ama bizim amacimiz 2000 düzeyine cikarip halki ondan sorna tv kanaliyla bilgilendirmek
ayrica nizipteki akrabalarinizi telefon görüsmesi yaptiginizda firinin ismini vererek oraya yönlendirebilirsiniz
fakat lütfen eger gönlünüzden kopani mütevazilik olsun diye yazmamazlik etmeyin
yaziniz ne yaptiginizi bazilarina örnek olsun
zaten önemli olan hayiri alanin bilinmemesi
hayiri yapanin bilinmesi insanlari te$vik eder
ayrica diger arkadaslarida tekrardan bu konuya duyarli olmaya davet ediyorum
ne kadar gündemde kalirsa bu konu o kadar güzel seyler olucaktir
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Elýmden gelený yapýcam.... Tesekkur ederým verdýgýnýz bilgiler ýcýn..
Konu hayal_ tarafýndan (01.03.09 Saat 16:55 ) deðiþtirilmiþtir.
♥ αþк вιя кα∂ýηýη уαþαмýηýη тüм öукüѕü, єякєðιη ιѕє уαℓηýz¢α вιя ѕєяüνєηι∂ιя. ♥