lütfen ðörüþelim..... doktor.27@hotmail.com
bütün 1986 mezunlarýný bekliyorum![]()
ben mehmet demir tilmiyenli 1999 8c mezunuyum eski dostlarýma selamlar
eski ismi teymo hüseyin vural.yüksel can ,neriman alper,delipalta miüdür aydýn aksoy neb yaþar polat o zaman yibo muteþem idi selamlar ve osman delibalta ergun hoca,bahattin uçkam.i.hakký tekçe hepsine selamlar yýl 1981
Konu POLATCAN tarafýndan (20.11.08 Saat 18:25 ) deðiþtirilmiþtir.
baksana adil bende y.i.b.o mzunuyumda bahriye nasýl ulaþacam
Adým Mehmet Reþat KILIÇ..1998 8/B yibo mezunuyum..Beni tanýyanlara selam...Görüþmek dileðiyle........
[quote=bahriii;86049]slm arkaadslar.ben bahri çiftçiler.2002 mezunuyum.tanýyanlar varsa konusabýlýrýz.selametle.[/qu MSN GNDR KNSURUZ BY
Slm degrli yibo okul ögrecileri ve mezun olanlar ben halil bayýndýr 1980 ile 1987 yýllarý arasý yibo okutum benim için dolu dolu 8 yýl geçti çok degerli ögretmenlerim ve arkadaþlarým oldu ..hepsini saygý ile anýmsýyýyorum ..degerli ögretmenlerim ismail doganer,mehmet küçük ,seher arýtürk ,ismail hakký tekçen ,mehmet kaya ,ahçý verdi emmi .tekniksiyemn mustafa kökmen þöfer þerif abi cüneyt arkýna çok benzerti..herkese slm saygýlarýmý iletiyorum ..
1999 8/c sýnýf mezunlarý bütün dostlarým arkadaslarým ve hocalarýma selamlar sizlerinde benim gibi bu siteye ve gecirdigimiz zamana duyarlý olmanýzý bekliyorum Msn=hasanak27@hotmail.com
bahri sen dasüyüklüdün dimi ben þahmail nasýlsýn imin kardeþ
slm bende y.i.b.o mezunuyum eský arkadaþlardan mj bekliyom ben MURAT ÜNAL
Arkadaþlar 1977-1978 eðitim öðretim yýlýnda 1. sýnýfa baþladým. 5. sýnýfa kadar öðretmenimiz rahmetli Mehmet KAYA idi. 5. sýnýfta rahmetli kaya müdür yardýmcýsý oldu. Ýbrahim Halil Çam öðretmenimiz oldu.1984-1985 yýlýnda 8. sýnýftan mezun oldum. güzel yýllardý. O yýllar.Þöförümüz vardý. O cünet arkýna benzeyen rahmetli oldu. Müdür yardýmcýsý Abdulkadir uluçay vardý. O þimdi Adýyamanda yaþýyor emeklidir. oðlu Ercan uluçay vardý. Biz 1 e giderken o 8. sýnýftý Adýyamanda doktordur. Herkese selamlar