biz küçük þeyler le mutlu oluyoruz..bayanlar gibi aç gözlü deðiliz.....dünya da ki basit þeyler için ugrasmýyoruz...yalan dünya size kalsýn....
niye yahu boro bizde küçük seylerle mutlu oluyomusuz iþte ehuehuehuee
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
6789. Spor araba al,
6790. Saat al,
6791. Yüzük al,
6792. Küpe al,
6793. Traþ ol,
6794. Saç seklini deðiþtir,
6795. Kareli gömlek giy,
6796. Yemin et,
6797. Dayan,
6798. Katlan.
.
secret dogru söylüyosunda bu krizdemi olacak bunlar![]()
link bozulmuþ
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
senin hakkýnda birþey yazdým memet kardeþ galiba arkadaþýn biri konuyu fazla dagýtmýyalým mesajý yazýnca birden ses cýkarmadým lütfen fikri olan falan da filan þuan bakýyom konu nerden nereye gelmiþ ama israrla konuyu dagýtmayalým diyince bende yazmak istemedim cünki sevdigim bir arkadaþým ama þuan dagýtmak istemeyenler dagýtýyo ne diyelim herkes bizim canýmýz ama lütfen baþkalarýna dediginizi siz yapmayýn konuyu degilde kalb kýrmayýn......
doðan arkadaþým bak yine ben geldim konuna aðlamaya,çok doldum çok......
CANIMSIN CANIM...
ya tertip sen burda yazýlan bütün yorumlarýn birer espiriden ibaret oldugunu anlamamýþsýn galiba..
burda dagýlacak bir konu yokki ben size konuyu dagýtmayýn diye uyarýda bulunayým burasý bir nevi sohbet odasý gibi birþey oldu..
valla çok gücendim sana tertip senden böyle düþünmeni ve alýnmaný beklemezdim.
hemde sana karþý nasýl öyle düþünebilecegimi beklersin benden![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
bende cok doluyum bugün ya offfffffff
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
ya tertip sen burda yazýlan bütün yorumlarýn birer espiriden ibaret oldugunu anlamamýþsýn galiba..
tertip özür dilerim anlama kýtlýgý var bende![]()
burda dagýlacak bir konu yokki ben size konuyu dagýtmayýn diye uyarýda bulunayým burasý bir nevi sohbet odasý gibi birþey oldu..
evet haklýsýn söhbet odasýna çevirenler kim tertip onu yazsan daha güzel olur
valla çok gücendim sana tertip senden böyle düþünmeni ve alýnmaný beklemezdim.
hemde sana karþý nasýl öyle düþünebilecegimi beklersin benden
tertip gücendim diyosun allah aþkýna benim bir mesajýma bak sadece bir mesaj yazmýþþým benim mesajým'
memet kardeþim fenerli ondandýr fener yenildiya mutsuzluk ondan olabilir
memet fenerli oldugumdan dolayý böyle bir espiri yapmýþtým hani mutsuzduya
ve arkasýndan senin mesaj bu
arkadaþlar bu konuyu daha farklý konumlarda kullanalým bence..
bir fikri olan varsa yazsýn..
þuan sana biþe soruyorum yazanlarýn hepsinin fikirlemi yazýyorlar yada acýlmýþ oldugu konu fikirlemi yöneltiliyo tüm sayfaya baktým sadece sayfa 1 bir mesajým ve 2 de acmýþ oldugun konu icin sana tþkürüm ve taki sayfa 11.re kadar yazdýgým mesaj ve aldýgým cevap. düþünüyomda benim alýnmamam normal degilmi sence ......![]()
ya ziya ben o sözü senin ve memetin yorumu için söylemedimki.
hem o yazý konu dagýlmasýn diye uyarýlmak için yazýlmadýki.
ben orda bu konuyu degiþik bir þekilde kullanalým bana bir fikir verin demek istedim yani fikri olan arkadaþlar düþüncelerini yazsýnlar demek istedim.
ama sen sadece konu hakkýnda fikri olanlar yazsýnlar anlamýþsýn galiba. hem ben o yazýyý yazdýktan sonra dikkat edersen bazý arkadaþlar görüþ belirttiler ordanda anlaman lazýmdý..
benim sana öyle biþrþey söyleyecek olmamý nasýl beklersin tertibim ya ...
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
neyse su sarkýyý dinleyelim isterseniz
http://video.eksenim.mynet.com/odem_...FAVORIM/94379/