radyomuzun server ile sözleþmesi bittiði için þuan internet üzerinden yayýn yapmýyoruz . o yüzden dinleyemiyorsunuz. inþallah Nizip'e gelince dinlersin sakallý kardeþ. iltifatýn içinb ise teþekkür ediyorum. inan çok moral oldu bana)
radyomuzun server ile sözleþmesi bittiði için þuan internet üzerinden yayýn yapmýyoruz . o yüzden dinleyemiyorsunuz. inþallah Nizip'e gelince dinlersin sakallý kardeþ. iltifatýn içinb ise teþekkür ediyorum. inan çok moral oldu bana)
YA KARDES NÝYE SEN SAG KULAGINI GÖSTERMEK ÝÇÝN KOLUNU SOLDAN DOLUYORSUN.:=))LAFI DALLANDIRIP BUDAKLANDIRMA.BERABER YAYIN YAPACAKMIYIZ YAPMAYACAKMIYIZ.HE DE ÝÞ BÝTÝRÝR YOKTA:=))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
akhenaton arkadaþým bir seferinde bana çok güzel bir jest yapmýþtýn. Hala hafýzamda. O gecelerin birindesenden bir þiir programý yapmaný istiyorum. Ýlk canlý baðlantý konuðun da ben olurum. Selamlar...
alýntý:
"quote" akhenaton demiþki:
...
ama geceleri ister istemez insan duygusal oluyor. bu yüzden duygusal parcalar eþliðinde bende kalbimden kopan duygular cümleler kuruyorum.
16:00-21:00 arasý hareketli parcalar çalýyorum.
21:00-24:00 arasý ise ''Sezer'le Kayýp Düþler'' isminde duygusal içerikli bir proðramým var. tüm üyeleri beklerim..
bireysel emekli, sadece üye...
sakallý kardeþim 2 cambaz 1 ipte oynamaz)
Niziplikurt inþallah bir þiir proðramý yaparým ve size önceden haber ederim.
OK GELMÝYORUM YA NE HALÝN VARSA GÖR:=))ZATEN SENÝ TEK DÝNLEYEN NÝZÝPLÝ KURT:=))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
hadi gel üzülme .. yazýk kýyamam sana . ama sadece çay içer gidersin)
alýntý:
hadi gel üzülme .. yazýk kýyamam sana . ama sadece çay içer gidersin)
tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-cool[/IMG] radyo yu satýn almýþýn galiba?
AHMET ABÝÝ :=)))SAOL YERÝME CVB VERDÝGÝN ÝCÝN.YORMADIN BENÝ ALLAH TA SENÝ YORMASIN.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-kiss[/IMG]
alýntý:
"quote" sakalli0727 demiþki:
AHMET ABÝÝ :=)))SAOL YERÝME CVB VERDÝGÝN ÝCÝN.YORMADIN BENÝ ALLAH TA SENÝ YORMASIN.
biz çalýþtýðýmýz kurumlarý sahipleniriz ahmet aksoy abim) radyo benim sayýlýr...
Edited by - akhenaton on 8/27/2006 6:32:52 PM
AFFERÝM AKHENATON.SENÝ TAKDÝR ETTÝM ÞÝMDÝ.TAKDÝRE ÞAYAN BÝ ADAMSIN
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Öyledir benim ustam :-)))
tek ayýpý azýcýk kebap gördümmü dayanamýyor, dün bile 2 dürüm kebap için 1 saat izin almýþ gelmiþ, ama o izin baklavalara yetmedi malesef :-)))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
ADAM ALIP GÖTÜRMEZMÝ BÝ TABAK METAL .AMA TABAK GERÝ GELÝRMÝ ALLAH BÝLÝR:=)))ADAM ALÝMÝNYUM CELÝK BAKIR KAZAN AYRICA PORSELEN TABAK NE BULURSA YÝYECEK.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Abartmayýn arkadaþlar. ben çok fazla yemek yiyen biri deðilim. neyse konuyu daðýtmayalým. 21.00 da 'Kayýp Düþler'de görüþmek üzere)
alýntý:
biz çalýþtýðýmýz kurumlarý sahipleniriz ahmet aksoy abim) radyo benim sayýlýr...
Edited by - akhenaton on 8/27/2006 6:32:52 PM
hayýrlý olsun.hayrýný gör.yyyyyyyyyyyyy