harbiya neden kutlanýrki tabi bazýlarýnýn iþine yarýyor bazýlarýnýn kesesine zarar veriyor ondan dolayý dikkatli olmak lazým bu zaman kadar kýmseye almadým öle bý hedýye alacaðýmda meçhul yaný...
harbiya neden kutlanýrki tabi bazýlarýnýn iþine yarýyor bazýlarýnýn kesesine zarar veriyor ondan dolayý dikkatli olmak lazým bu zaman kadar kýmseye almadým öle bý hedýye alacaðýmda meçhul yaný...
çok yapmacýk geliyor bu günler bana sadece baþkalarý gösteriþten baþka bir þey deðil bak benim eþim bana ne aldddýýýýýýýý? Gibi yani sýcaklýk yok sadece gösteriþ geliyor bana
konuya yorum yapan sevgili erkek arkadaþlarým...haklýsýnýz aslýnda kapitalistlerinn...tüketim toplumunun teþviki açýsýndan böyle günler çok...ama gelin bunu bu bayan milletine inandýrýn ve ikna edin edebilirseniz..ilk cümle si kesin beni sevmiyorsun olur..hepimiz gerceklerin farkýnda olsakta...yine bu mecburiyet karsýnýnda zorlada olsa bi þeyler yapýyoruz...( ben hariçç...sitenin tek taþ fýrýn erkegi olarak...beni koruma altýna almanýz gerek...erkek lik onurunun kurtarýyorum....sizi gibi ultra lýght lar..).![]()
Diðer günler gibi, 14 Þubat sevgililer günü de elbette Kapitalistlerin dayatmasý ile insanlara alýþtýrlmaya çalýþýlan bir gün.Ama gelin þu sevgisiz dünyada birilerini sevmeyi haykýrmaya teþvik edecek bu günü en az zararlý bir kutlama günü kabul edelim.Malum bir çoðumuz sevdiðimize sevgimizi açýkça söylemeyi gereksiz gören bir zihniyete sahip yetiþtirlmedikmi? Sevginizi sevgilinize, çocuklarýnýza ve arkadaþlarýnýza cömertçe ve sýk sýk söyleyin.Hepimizin sevgi ile þýmartýlmaya ihtiyacý var.Üstelik esnafýmýz gerçekten siftahsýz günler geçiriyor, minik hediyelerle de olsa sevdiðimizi onore ederken esnafa da kýsmi de rahatlýk getirmiþ oluruz, fena mý olur Allah aþkýna?!
Mahmut bey bu günler yüzünden evlerde patýrtý çýkýyor, herkesin maddi durumu müsait deðil, bu günlerde hanýmýna yada sevgilisine hediye almayanýn vay haline.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE