Güngören Nizip'liler derneði tüm üyelerine ve baþkanýna selam olsun. Nizip'ten kucak dolusu sevgiler...
Güngören Nizip'liler derneði tüm üyelerine ve baþkanýna selam olsun. Nizip'ten kucak dolusu sevgiler...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Sayman Sn Müslüm ÖÐÜT teyzemin eþi olur, kendilerine yapýlacak kongrede baþarýlar dilerim.
Ayrýca Güngören için küçük Nizip deniliyor ama yerelde söz sahibi olmak için çok geç kalýnmýþ biraz daha çaba sarf edilse çok güzel yerlerde Niziplileri görebiliriz diye düþünüyorum
(Bizim kuzen zeynel 1982 siyasete meraklý diye duyum aldým, hadi bakalým kuzen bir yerden baþlamak lazým)
Kongre yaklaþtýkça heyecan artmaya baþladý, derneðin tüzüðüne göre hiçbir baþkan 2 kere üst üste baþkan olamýyor yeni baþkanýnda kesinlikle yönetimde görev yapmýþ olmasý gerekiyor yani dýþardan biri gelipte ben adayým diyemiyor, son duyduðuma göre iki aday varmýþ dolayýsýyla iki liste var, detaylarý daha sonra yazarým.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Hayýrdýr zeynel adaylýk falanmý var.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
müslüm bey var ben nakliyeci mahmut çilkýz(neco mahmut) saygýlar.