![]()
Milli Eðitim Bakanlýðýnýn her yýl düzenlemiþ olduðu “Yýlýn Kaliteli Kurumu/Okulu Kategorisi’nde yarýþmaya katýlan Nizip Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Gaziantep 1. si oldu. Konuyla ilgili görüþlerini aldýðýmýz Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulu Müdürü Adnan Uzunaslan, Nizip Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulunun tüm Ýlköðretim, Ortaöðretim ve Okul Öncesi Eðitim kurumlarý ile özel okullarýnda katýldýðý yarýþmada Gaziantep’in en kaliteli okulu seçilerek birinci olduðunu söyledi. Buna göre Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulunun 2008 yýlý en kaliteli okul yarýþmasý deðerlendirme kriterleri arasýnda yönetim süreçleri, organizasyon, vizyon, misyon, stratejik hedefler, çalýþan öðrenci, öðrenci ve veli memnuniyeti, ekip çalýþmasý, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetler, SBS, DPY- bursluluk sýnavý ve OKS sonuçlarý, bina ve donaným, teknolojik geliþmeleri okulda uygulama genel baþarý ve memnuniyet gibi derecelerle Gaziantep birincisi olduðunu belirten Okul Müdürü Uzunaslan, Nizip Adile Altýnbaþ Ýlköðretim Okulunu Gaziantep’i temsilen Ankara’da Türkiye derecesi için yarýþacaðýný söyledi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...