F.SULTAN BULVARI (ESKÝ HALÝ)
http://www.resimekle.com/image/38736.jpeg
F.SULTAN BULVARI (YENÝ HALÝ)
http://www.resimekle.com/image/38735.jpeg
F.SULTAN BULVARI (ESKÝ HALÝ)
http://www.resimekle.com/image/38736.jpeg
F.SULTAN BULVARI (YENÝ HALÝ)
http://www.resimekle.com/image/38735.jpeg
Nizip merkeze giriþ kavþaðý ilçemizin görünümü açýsýndan çok önemli bir yer teþkil etmektedir... gaziantep - þanlýurfa karayolundan hergün binlerce araç geçmekte olup, Nizipi tanýyan ya da tanýmayan kiþiler eski hali gördüklerinde heralde pekte olumlu düþünceler içinde deðillerdi. ama belediyemizin sadece giriþ kýsmýna yaptýðý düzenlemeyle kalmayýp yol boyunca etrafa düzen vermiþ olmasý Nizip için çok önemli bir durumdur,
Artýk ilçemiz sýradan bir ilçe görünümünden çýkýp bir vilayet gibi görünmeye baþlamýþtýr,
belediyemiz çalýþanlarýna ve emeði geçen herkese þahsým adýna teþekkür ederim...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Top akasyalarda oraya çok harika bir görünüm getirdi.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Bu toplarý oldum olasý sevmem ne bu yaf deðiþik model aðaç yokmu.Pavlonya aðaçlarýda bizim bu bölgede yetiþtiðini biliyorum.Tabi bunuda dikkate almanýzý rica ederim.Gerçek adý Yeþil Nizip olan Nizipimiz sanýrým baþkanýn sayesinde tekrardan ayný isimle anýlacak.
Bence fýstýk aðaçlarý ekilsin... Hem sembol olur...Dimi yani...?
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Giriþteki deðiþikliði bir kenara býrakýp,aðaçlara kafayý takmýþsýnýzMahmil kardeþ pavlonya konusunda haklýsýn. Sanayi sitesi yolunda ,özellikle sað tarafta bi hayli diktik. Yolunuz düþerse bakýn isterseniz.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
abi çok hoþ olmuþ elinize saðlýk...
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
çok hoþ olmuþ burasý ama buralarýn altyapýsý yok ise altyapýsýnýn yapýlýp sýfýr bir asfalt yapýlmalý ondan sonra sanayiden bireciðe doðru olan kýsýmda çalýþma yapýlmýþ ama uzun zamandýr ne bir çim çalýþmasý yapýlmýþ nede baþka bir iþlem bence hiç yakýþmamýþ Nizipe bunlarýn bir an önce tamamlanýp görünüm olarak süper bir þekle getirilmeli diye düþünüyorum
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
ellerinize saðlýk abiiii...yola benzemiþ iyi olmuþ walla...
Elleriniz saðlýk Allah razý olsun
Edited by - osmandogan on 27.08.2006 19:02:20
valla her neden se yukarýda yazdýðým sayýn orhan abim tarafaýndan okunmamýþ hiç sanýrým
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
Sizi çay içmeye davet etmiþtim gelmediniz,bende size tepkimi göstermek için cevap vermedim.Þaka þaka...
Festival için slayt çalýþmasý yapýyorum,biraz yoðunum.
Yazdýkarýnýza gelince;
Kardeþ düzenleme yapýpta çim ekmediðimiz mevkii de,duble yol çalýþmasý olacak ve ekilen çimler ,iþ makinalarýnýn çýkaracaðý toz ve pislikten heder olacaktý,bundan dolayý bu çalýþmayý askýya alýp,Karkamýþ kavþaðýndan,otogar kýsmýna kadar yapýlacak olan duble yol çalýþmasýný bekliyoruz. Yani bir nevi,biz belediye olarak çalýþmamýzý tamamladýk,karayollarýnýn yapacaðý çalýþmayý bekliyoruz. Saygýlar....
Ben kimim..?
abi türlü fýrsat bulamadýðým için gelemedim ama sözüm olsun gelecem yol hakkýnda yazdýklarýnýzda tatmin edici ama duble yol yapýlacak ise bir an önce yapýlmasý gerekir bunun için yoðun kulis faaliyetleri yönetmenizi temmeni eder herþeyin güzel bir Nizip için olmasý dileði ile
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO