Fatih abim sanki fýratta koca koca balýklar varda bizmi tutamýyoruz,
yok iþte kýran girmiþo kocaman balýklara, yoksa ayýpsýn yani bizden kaçmazzz :-))
Fatih abim sanki fýratta koca koca balýklar varda bizmi tutamýyoruz,
yok iþte kýran girmiþo kocaman balýklara, yoksa ayýpsýn yani bizden kaçmazzz :-))
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 15:19 ) deðiþtirilmiþtir.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
SEVGÝLÝ DOSTUM SEN BALIÐI ÝNTERNETTE TUTARSIN ANCAK .HAKSIZMIYIM ORHAN KARDEÞ
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Doðru söze ne gerek, ee artýk büyüðümüzsün gelince balýk tutma dersleri verirsin bizlere, yoksa böyleeeeee bakarýz iþte napalým :-))
ama internettede olsa güzel balýktý dimi :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
þaka bir tarafa güzel bir resimdi bize nostalji yaþatýnýz sebep oldunuz çok gerilere gittik çok teþekkür ederim.
Kaba bir fýkra ama aklýma geldi adamýn biri karýsýyla otururken.kadýn,herif biraz gerilere gidip geçmiþi konuþalým deyince adamda;
-Haným biliyorsun seni aldýðýmda kýz deðildin deyince. Kadsýn
-Canýmo kadar uzak demedim diyor tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
Nizip72 Abim Tþk Ederim.
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 15:19 ) deðiþtirilmiþtir.
Bu konuyu daha yeni gördüm. Tecrübeli bir balýk avcýsýyým. Kendim bir seferde en fazla 5,5-6 kilo civarý tuttum. Tuttum derken tabiki misina ve olta ile. Elektrik, ot, dinamit olaylarýna karþýyým. Balýk avý zevk iþidir. Balýðý tutacaksýn sonra oturup bir güzel yelliyeceksin. Neyse ilgilenen arkadaþlar yazsýnlar. Tecrübe almak, aktarmak isterim...
bireysel emekli, sadece üye...
MSN de tecrübeli olduðuna kanaat getirdim. Senle balýða çýklýr.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Abi söz, Nizip'e gelince gidelim. Barajýn ön tarafýnda güzel yerler var. Ama bir desýkýntý var. Baraj çok yosunlu. Attðýn olta geri gelmiyor. Bu olayý nasýl çözmke lazým bilmiyorum ama baraj gölünde balýk tutmak yakýn zamanda bitecek gibi...
Yandaki Benim Oðlan Diðeride Peynirci. Daha Balýkçý Arkadaþlarýmý Görmedimniz Bunlar Reklamlar Daha
Sevgili Kurt Hoþ Geldin
Güzel Metalim Nizpte Numarayý Siz Göstereceksiniz Sizin Mekanda Benim Göstermem Ayýp Olur Selamlar
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 15:20 ) deðiþtirilmiþtir.
Fatih abibakýyorumda baþkalarýnýn tuttuðu balýklarý bizlere gösteriyorsun, Nizipteyken bi numaraný görmedik yaniiiii :-))
Ya Olduðun Gibi Görün...
Fatih Abi, resimdeki abinin balýkçý olduðunu söylim mi? Balýk alýrken resim çektirdiðini de söylim mi?)
Ýyi abi, Bursa'ya gelirsem Mudanya'dan açýlýrýz...
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 15:21 ) deðiþtirilmiþtir.
BALIKÇI KURT DÖRT GÖZLE BEKLÝYORUM EMRÝN OLUR MUDANYADA HAZIR EKÝP VAR
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com