Aský da ekmek kampanyasý zamanla herkes duyacak ve azar azar kampanya bir çýða dönüþü dönüþür inþallah
Aský da ekmek kampanyasý zamanla herkes duyacak ve azar azar kampanya bir çýða dönüþü dönüþür inþallah
inþallah zamanla hedeflenen noktaya varýlýr.
nrt haberleri ne oldu boro bilgin yokmu??
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
biliyodum böyle olucagýný emindim hatta kan bekleyen insanlar var okadar kýzýlay bagýrýyo sürekli kan bagýsý yapýn diye ama duyan yok organ bekleyen çok insan var ama bagýslayan yok ac olan insanlar var ama yardým eli uzatan yok bu kadar mý duyarsýzlastýk bu kadarmý köreldi vicdanlarýmýz ve merhamet kapýsýný kapattýk bunlar 3-5 kiþilik iþ deðilki........
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Secret o kadar karamsar olma Nizipli yardýmý sever sen hiç sakatýna özürlüsüne bu kadar sahip çýkan bir halk gördünmü, inþallah bu kampanyada yerini bulacak, sadece haber verilemiyor kimseye nedense NRT ilgisiz kaldý bu konuya eðer NRT bu konuda bir giriþimde bulunmayacaksa Nizip'in deðiþik yerlerine yazýlar asýp duyurulabilir.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Konu açýldýðýndan beri Nrt yayýn yapacak!!!Neden yayýn yapmýyor?Kim ilgileniyor bu yayýn konusuyla?
Yüzde yüz TÜRK olduðun gün cihan senindir
Hüseyin Nihal ATSIZ
Kimsenin direk olarak ilgilendiði yok, ben üç defa ilgili fýrýnla görüþtüm tamam dediler sonra NRT ile görüþtüm onlarda baþüstüne dediler...
NRT çekim yapmaya fýrýna gitmiþ o anda fýrýn sahiplerinden kimse yokmuþ, çekim yapamadan geri dönmüþler. Bende tekrar NRT'ye bir daha gidin diyemedim fýrýn sahipleri ile randevulaþmalarý lazým. Durum bundan ibaret.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
Nizipin hepsi kaç km2 neden birbirleriyle buluþamýyorlar, bu randevulaþma çok zor bir iþ deðilki, Ýstanbul deseniz olabilir ama Nizipte insanlarýn birbirlerini bulmalarý bu kadar zor olmasa gerek. Tabi istenirse.
askýda ekmek kalmadý. hale cekim yapýlamadý galiba önemsemedi nrt
zaten kampanyayý yürüten fýrýn sayýsý 1e düþmüþ...
NRT haber ekibi, fýrýn sahiplerini fýrýnda bulamayýnca geri dönüþ yapmýþlar, sonra da çaðýran olmayýnca haliyle gitmemiþler.
yarýn yada ertesi gün öðle vakti boþ olan bir abimiz yada kardeþimiz sözkonusu fýrýna gidip ordan NRT' yi arayýp Metin beyle görüþsün 15 dakika içinde haber ekibi gelir ve gerekli çekimler yapýlýr. Sanýrým kimsenin feda edebilecek yarým saati yok.
Ben gündüzleri boþ deðilim yoksa bizzat kendim gidip organize ederdim ama malesef gündüzleri okul ve köy proðramý çekimi için nizip dýþýnda oluyorum.
yarýn öðle yemeði saatlerinde boþ olan birisi Allah rýzasý için yarým saatini bu iþe ayýrsýn lütfen.
NRT irtibat telefonlarý : 517 20 63 - 517 63 20
Bir Garip Yolcuyum iþte....
Sanýrým bu konu kapanacak.
karamsarlýða kapýlmayalým arkadaþlar..
bir ekmek bile olsa proje devam etmeli.
bencede kapanacak gibi![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...