Burada nizip ile ilgili en son bilgileri alabilir
Tartýþmalara katýlabilirsiniz.
Takvim Ajanda
Tarihde bugün
Nizip Fotoðraflarý
Bu kategoride nizip ile ilgili birçok fotoðrafý bulabilirsiniz.
Turizm Fotoðraflarý
Zeugma, Rumkale, Baraj gölü gibi turistik alanlarýn fotoðraflarýný bu kategoriye ekledik
Etkinlikler
Nizip veya gurbette yapýlan etkinlikler burada.
Nizip Köyleri
Nizip kayýtlý tüm köylerin fotoðraflarýný burada arþivlemeye çalýþýyoruz
Üye ve Hemseriler
..
Nizip'deki tüm telefon ve adresler burada daha fazlasýný gör...
Sende firmaný ekle Dünyaya açýl...
secretgarden Nickli Üyeden Alýntý ben kelaynak resimlerine baktým korktum bence sen kendýnden kork bunlarýn kýmseye bý zararý yok yaný asýl sen onlara zarar verme yeter yaný hepýmýz onlara zarar vermemelýyýz...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn... Diyen Þair Sonra da Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik... Demiþ... SaRýma LaRciverRt Ol...
nizipli_mehmet Nickli Üyeden Alýntý bence sen kendýnden kork bunlarýn kýmseye bý zararý yok yaný asýl sen onlara zarar verme yeter yaný hepýmýz onlara zarar vermemelýyýz... aynen
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
kelaynak kuþlarýný bilirim bölesine detaylý bi bilgiyi okudum ve daha çok bilgi sahibi oldum paylaþým için teþekkürler
ferhat Nickli Üyeden Alýntý Korkmadýgýn bir canlý varmý insan dýþýnda ??? Garibim hayvanlarýn neyi var... Onlarda Allah'ýn bir kuþu iþte.. konuyu dagýtmak istemem ama en cok insanlardan korkuyorum ............................(belirtmek istedim)
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
secretgarden Nickli Üyeden Alýntý konuyu dagýtmak istemem ama en cok insanlardan korkuyorum ............................(belirtmek istedim) kendinden de korkuyonmu
eskiden barak köylerine de gelirlermiþ. göç zamanýnda hep tarlalarda olurlarmýþ.
Etiket Bulutu.