yani baksana burada býzým sana karsý ezýci bir üstünlüðümüz var sonuçta bence dikkat etmelisin![]()
yani baksana burada býzým sana karsý ezýci bir üstünlüðümüz var sonuçta bence dikkat etmelisin![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
kadýn milleti iþte..akýllý geçinmeye çalýssalarda..zeka sevýyeleri pek iyi deðildir..hep farklý bi þeyler isterler..ne oldugunu kendileride bilmez....![]()
ede býraya gelipde onun býnýn dedigodusunu yapmaya utnmýymýn sen
hem býraya bes eglemek için gelecen![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
secret garden 2 ..sayýn doga haným..kotçu arkadaþým burasý aglama duvarý...zýrlanacak aglaancak yerde geyik muhabeti oluyor..ve sen ve bayan arkadaþlarýn erkek mýlletýný küçük düþürmeye calýsýyorsunuz...![]()
þahsýma attiðýnýz bu iftira ve karalama kampanyasý yüzünden siz þiddetle kýnýyorum![]()
![]()
tam olarak neresini kýnýyorsunuz sayaýn doga haným ..eski kotçu kardeþim..sen ve secret 1 ýle bir olup eský cinsine ettiðin iftiralara göz önüne serdýgým içinmi....yoksa...
sen ve secret 1 i bend eperetesto edýyorum esefle ve þiddetle....derhal terkediniz ...sen ve müdürünüde al git...![]()
bundan sonra nizip.com bizim için bitmiþtir.. hahahahahahaha
ehuehuehuehe doga çok zeki biri niye cünki benim yanýmda e yani zeka zekayý cekiyo erkeklerin aklý almaz fazla sanki programlanmýs makina gibiler hayatýn detaylarýna hiç inemezler niyeee e anca bu kadara basýyo sað loblarý geliþmemiþ oldugundan ehuehuehuee
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
http://video.eksenim.mynet.com/tarik...i_fark/268170/#
ehuehuehuehue
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
doga haným hayýrlý olsun...üstün zekalý müdürün de seni öyle kabullenmiþ..fazla yaþamassýnýz bu zeka ile...bize göre hayat ciddiye ve detaylar la ilgilinilmecyek kadar kýsa..o yüzden her seye sýkýntý yapýpý kendimiizi yormuyoruz..sizler ne günü duruyonuz bunlarla siz ilgilenecek sýnýz tabiki..bi ayrýlacalýgýnýz cocuk dogurabýlmeniz..doga hariç tabi...zuhahahhahahahah
o ayrýcalýk büyük bi ayrýcalýk ama sizlerde olamayan ehuehuehuee
artý bizler olmasaydýk sizler bitmiþtiniz tas devri gibi olurdu bizle nezaketi ögrendiniz sizin aklýnýzda anca futbola erer ne sacma 11 kiþi top pesinde kosuyo ehuehuehue ne anlýyosunuz yaa)))))))))
kumandayla bütünlesmiþ varlýklar sizi ehuehuehuehue
Eveeeet.
Þimdi dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama benim dikkatimi cekenler :
1. Kiz kalkti 3-4 saatte hazirlandi
2. Neden kizin evinde su akiyorda erkegin evinde akmiyor ?
ve Bizim Erkek arkadas 3 dk dan daha kisa bir surede hazirlanip cikti. Üstüne üstelik arabasý bozuk neden ?
her ne kadar gec kalsa da randevusuna tek bir cicekle gecikme fark bile edilmiyor![]()
genelleme yapman önyargýlý oldugunu ve zeka sevýsýnýn bi göstergesý gibi..bayanlarýn geneli böyledir iþte..kumanda ve futbol ....en romatik oluruz kazanova dersiniz..olmayýz kaba dersiniz..hani akýlsýz hemcisnlerýmde var dýr yok..deðil..nedne hep begeneýlmek ******lýk yapmak isterler anlamam..neyse her iki taraf tada vardýr cürük elmalar ama..bayanlarý cocuk doguran ve yemek yapan bir robot gibi düþünüyorumtek becerileri bu zaten...zuhahahahahhaha
![]()