Gökhan'ým senin saçlar peruk gibi duruyor ?? ne iþ ?
Orada olmak isterdim gökhan alacagýn olsun.selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Gecemizin sponsorlarýndan deðerli kardeþim Gökhan Hocam ve Derviþ Dörtbudak kardeþime sonsuz teþekkürler. Gece Adminimiz yoktu, ama onun veliahtý deðerli Kasým Böler hocam Adminimizin görevini layýkýyla yaptý. Köfteyi yoðuran sevgili Tuncay kardeþimin ellerine saðlýk.
Çok harika köfte yapmýþtý. Bizim için çok ter döktü kendisi ,Akþam bir leðen deðil bir Teþt küfte yoðurmuþtu zaten resimlerde bunun kanýtý. Ýnþaallah müzmin bekarýmýz sevgili Gökhan hocamýzýn kýna gecesindede çið köfteyi kendisine yoðurtacaðým.
Salatayý söylemeye gerek yoktu Mehmet kardeþimin ellerine saðlýk. Akþam köftede, salatada sohbette doyumsuz geçti. Buradan tüm site sakini arkadaþlarýma bir kez daha teþekkürler böylesine güzel bir otantik ortamda bizlere Nostaljiyi yaþattýklarý için.
Gökhan hocam akþam emaneti unutmuþsunuz. Ben onu oðlum Hasan'a býrakacaðým siz onu hastane caddesinden MURATCAN eczanesinden, Hasan Örskýrandan alabilirsiniz. Tüm dostlarýma selam ve sevgiler....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Geceye emeði geçen ve bu güzel günü tertipleyenlere teþekkür ederim.Her þey çok güzel ve iyiydi.Birde sevgili Orhan kardeþimiz daha önceleri verdiði künefe sözünü tutsaydý gece dahada bir güzel olacaktý![]()
Güzel bir geceydi emeði geçen herkese teþekkür ederim.
Konuyu açan arkadaþýn cebini o kadar aradýk demek ki derin uykuya dalmýþ![]()
Emeði geçen herkese ve geceye katýlým yaparak bizleri þereflendiren tüm üyelerimize sonsuz saygý ile teþekkürü bir borç biliyorum.Gün geçtikçe önemini arttýran sýcak samimi ve kopmaz baðlarla dostluklar kuran bu muhteþem sitemize öncülük eden sayýn admin MEHMET AKPEK i þükran ile selamlýyorum...
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Ýçtiðim nargilenin dumaný Murat kardeþimizi baya etkilemiþ bence...Baksanýza gülmekten aðzý açýk kalmýþ.![]()
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
katýLan herKese afiyet oLsun.bu araLar cok yoqun caLýstýqýmýzdan internete bile girmeye vaktimiz olmuyor.malum böyLe etkinliklerden de yoksun oluyoruz
Made Ýn NizipLi