bugün aðýt yakan kimse yok zaar![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
herhalde aðlama sesi gelmiyor çünkü![]()
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
içimden aglýyorum yahu ondan gelmiyo ses![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
bak boroboro bi arastýrma yapýlmýs þimdi onu veriyorum burda ehuehuehuee
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Amerikalý erkek bir bilim adamýnýn yaptýðý araþtýrma,
Kadýnlarýn hayatýnýn 4 ana döneme ayrýldýðýný ortaya koymuþ:
1) Herþeye aðzý açýk ayran budalasý olarak baktýklarý,
söylenen her güzel lafa kolay kandýklarý 17 - 25 yaþ arasýndaki
KAZ Dönemi.
2) Güzelliklerinin farkýna vardýklarý, o yüzden hep
kapris üstüne kapris yaptýklarý 25 - 35 yaþ arasýndaki
NAZ Dönemi.
3) Hayatý (erkekleri) tanýyýp gözlerinin açýldýðý
35 - 45 yaþ arasýndaki
KURNAZ Dönemi.
4) Mihrabýn yýkýldýðý, herþeyin bittiði 45 yaþ sonrasý
ENKAZ Dönemi
Erkeklerin hayatýda 4 ana döneme ayrýlir...
1. 17-30 yas arasi: KAZ Dönemi.
2. 30-40 yas arasi: KAZ Dönemi.
3. 40-60 yas arasi: KAZ Dönemi
4. 60 ve sonrasi : 'ENKAZ yada EN KAZ' Dönemi
secret bu yazyla ben dahil bütün þimþekleri üzerine çekeceksin ona göre
bence sen derhal bu yazýyý sil eheuheueheu
ayol ben demedimki amerikalý bilimadamý demiþ ona kýz sen ehuehueheu
Kadýnlar vitrinde gördükleri "Ýndirim" lafýna dayanamaz. Ýndirimdeki mal kadýnda mýknatýs etkisi yapar. 10 tane benzer pabucu olsa indirimde gördüðü ayakkabýyý alýr, siz, "Bunlarýn aynýsý dolabýnda var" deseniz "Sen gerçekten hiç anlamýyorsun" lafýný yapýþtýrýr.
* Kadýnlar aðlar. Ancak tek baþýna bir köþeye çekilip de -yalnýz- aðlamaz. Kadýnlar, sadece sevdiði erkek duyabilecekse aðlar.
* Bütün kadýnlar kesin bir cevabý olmayan konularda soru sormakta müthiþ ustadýr. Maksat, siz kendinizi sürekli suçlu hissedin.
* Kadýnlar asla sýr saklayamaz. Daha doðrusu, kadýnlar için bir sýrrý en yakýn üç arkadaþlarýna söylemek sýrrý açýk etmek kapsamýna girmez. Bu mantýkla hepsi en yakýn arkadaþlarýna söylediklerinden sonunda sýrrý bilmeyen kalmaz.
* Kadýnlar telefona cevap vermeyi sevmez, uzun uzun çalsa dahi rahatsýz olmadan açmayabilirler. Lakin telefonda dünyanýn en uzun konuþmalarýný yapanlar da yine kadýnlardýr.
*Kadýn yataða yatmadan "evvel" saçýný tarayan tek yaratýktýr.
* Kestirme yola sapýldýðýnda her kadýna bir "kaybolacaðýz" korkusu gelir.
* Kýrmýzý ýþýk, kadýnlar için, "makyaj molasý" iþaretidir.
*Ýstisnasýz her kadýn vermesi gereken bir-iki kilo olduðunu düþünür.
* Kadýnlar durup dururken eve bir buket çiçekle gelen kocadan þüphelenir.
* Kadýnlar tuvaletin kapaðýný küçük bir hareketle indirmek yerine tuvaletten salona kadar yürür, kocasýna söylenir ve tuvalete geri döner.
* Erkek konuþurken kadýn lafýn ortasýndan konuþmaya dalar ve devam eder. Ayný þeyi erkek yapacak olsa kýyamet kopar.
* Düðünlerde kadýn kadýna dans edenleri görünce kimsenin aklýna bir þey gelmez. Erkekler için durum ayný deðildir.
* Karýsýnýn göz ucuyla bir baþka adama baktýðýný yakalayabilmiþ erkek yoktur. Oysa kadýnlar erkeklerini baþka kadýna baktýðý an -saniyesinde- yakalarlar.
*Kadýnlarýn erkeklerden daha çok para kazandýðý tek meslek vardýr: Top modellik.
* Kadýnýn dondurmayý nasýl yediðine bakarak karakter testi yapabilirsiniz.
* Evde saatlerce kendi giyimiyle ilgilenen kadýn, sokaða çýktýðýnda saatlerce baþka kadýnlarýn elbiseleriyle ilgilenir.
* "Yok bir þey"in anlamý kadýnlarda, erkeklerinkinden, tamamen farklýdýr.
* Kadýnlar her konuda erkeklerle eþit olmak isterler. Üç istisna: Erkek tuvaletlerine girmek, çöpü indirmek ve hesabý ödemek.
* Kadýnlar asla haksýz deðildir... En haksýz olduðu konuda bile "Kendime göre nedenlerim var" der.
* Tabiatta kadýnlara karþý son sözü söyleyebilecek tek bir doðal yapý vardýr: Yanký!
* Kadýnlar kendilerine neler verildiðine deðil, onlar için nelerden vazgeçildiðine bakar.
* Zengin adam, karýsýnýn harcadýðýndan daha çok kazanabilen erkek demektir.
* Kadýnlar "Erkeklerle eþitiz" iddiasýný sürekli tekrarlamaktan vazgeçtikleri anda, erkekler kadýnlarý kendilerinden üstün gördüklerini söyleyebilme fýrsatýný yakalayacak.
* Kritiklere baþlayan kadýn, kritik bir yaþa gelmiþ demektir.
* Evlilikler aynen kazalar gibidir, iki þahit ister.
* Kadýn elinizi tuttuðu anda, bilin ki, eninde sonunda tepenize çýkacaktýr.
secret savaþmý istiyorsun..söyle bakalým uygulama varmý...hiç duydunmu insanlarýn faydalý bi þey icat eden..yada cok önemli bi buluþ yapan bayan..yokk..hiç duydunmu gelmiþ geçmiþ ülke yöneten bi bayan...bu örnek lerý daha da cogaltabiliriz...erkek milletinin üstünlüðünü kabul edin...kabul etmek istemesenizde....
dogan bu yazdýkalrýnanýn bazýlarýna itiraz edemiycem çünki dogru senden benim yazdýklarýma etmiceksin ama tamammý ehuehueheu
boroboro msdem savas açtýn yalnýz oldugumu düsünme doganda benim safýmda yer alýyo ehuehueheu
bayanlar cok icatcý deðildir belki ama çok azimkardýr bunuda unutmamak lazým hatta suna çok güldüm ya ehuehuehue
http://video.eksenim.mynet.com/khari...ACERASI/69361/
öldüm gülmekten hehehe)))))))))))))) ( bu arada icat edenler varken biz niye güzel beynimizi yoralým hazýrdan geliyo nasýlsa ehuehueuu)
Konu secretgarden tarafýndan (08.02.09 Saat 14:18 ) deðiþtirilmiþtir.