bende aglayabilirmiyim buse senle beraber...
bende aglayabilirmiyim buse senle beraber...
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
buse bütün gün bounca aðladý aðladý ve daha sonrada gitti
sen tek baþýna aðla bugün![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
zaten hep aglarken yalnýz aglýyorum nedense![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
aslýnda yanlýzlýk bir yere kadar insanýn ruhunu dinlendiriyor. ama fazla yanlýz yaþamakta psikolojik rahatsýzlýklara sebep olabiliyor.
sen en iyisi ikisnin ortasýný bul![]()
cevremde herkes olabilir ama ben iç dünyamda yalnýzým evet böyle olmasýnýda ben istiyorum inan bana demekki var bi bildigim...
senin biran önce evlenip çoluk çocuða karýþma zamanýn gelmiþ secret.
yoksa bu sayfa senin göz yaþlarýnla uzayýp gidecek böyle asýrlar yüzyýllar boyunca... hahahahahahaha
dogan ben bastada dedim inanmadýnýz vallada billada ben hem ayný anda güler hem aglarým simdi biþi oldu ve caným sýkýldý mesela aglarým daha aglarken cok komik biþi oldubu seferde gülmeye baslarým ayný anda sadece bu 2 duyguyuda deðil aklýna gelen bütün duygularý yasayabilirm belki zamanýnda bi dönem tiyatro derselri almýstým onunda etlkisi olabilir derslerde mimik kullanýken hýzlý geciþler yasýyoduk çünki)))))
tiyatro ýle ilgisi yok.senin ruh saglýgýn bozulmuþ..insan aglarken gülebilir mi..ya güler ken aglarmý..tam ters zýt þeyler..sen bir an önce bi pisikologa görün bence...bu arada doga kardeþim ede...sende baya bi kiþilik deðiþikliði olmaya baþladý ..kele anam bacým ne iþ hayýrdýr..secret e benzemeeye baþladýn iyice..bi erkegi daha kaybedýyoruz..vah vah vah..zuhahahahhahhah
yaw boro onu bunu býrak hele askýdaki ekmeklerden haber ver. çekimler yapýlmýþmý ?
ede ayýp saaa yaw..saçý uzunun lafýna mý bakinnn..o gece uyurken üstü acýk kalmýþ..saçma sapan rüya görmüþ...bakma senn oona..dedýkodu...bayan milleti iþte bilmiminnn...![]()
valla ammi oðlu ben onu bunu bilmem ben duyduklarýmý söledim saahahahahahahaha
boro daha fazla gercekleri saklama ehuehuehuehue
üstümde acýk kalmadý merak etme hehehehe