o zaman yapýlan hesap 20 kiþi üzerine gelen 40 olrsa ne yapacan![]()
o zaman yapýlan hesap 20 kiþi üzerine gelen 40 olrsa ne yapacan![]()
resimleride atýn haa siteye tamammý bakalým bizde en azýndan))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
eee secret sende gelecektin hanii boþver fotoðrafý sen gel sanlý olarak gör baksana bide elin mutfak iþlerine yatkýnmý?
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
ayy mavi sahin ben mutfaktan hiç anlamam valla birileri yapsa ben yesem yani öyle)) yaa aslýnda mutfak görevi dogustan erkeklere verilseydi keske Allahým ne güzel olurdu
![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Ýnþallah ben orada olacaðým köfte az olsa ne çok olsa ne deðilmi arkadaþlar önemli olan orada hep beraber birlik ve düzen içerisinde birbirimiz ile eðlenceli vakit geçirebilmek gerekirse bende hakkýmý yemem arkadaþlarýma daðýtýrým yani allah için söyleyin yapmam mý...![]()
HALKA HÝZMET HAKKA HÝZMETTÝR ÇEVRE DOSTLARI GELÝYOR
MENGER
Ben saat20,30 gibi orada olurum gelirsem artýk kapý dýþý etmezsiniz umarým.
Hayri Murat Bakýrcý
ya secret dikkat edersen en iyi yemek yapanlar erkeklerdir ve aþçýdýr ve otellerde iþ niyetiyle çalýþýr býrakta evdede bayanlar yapsýn deðilmi hep erkeklerde olmazkiben yemek yaparým ama mecbur kaldýðýmda o ayrý bir konu tabiii
![]()
Bayanlarýnda katýlýmý olacaktýr ileriki günlerde, o zaman secret ve arkadaþlarýda gelirler.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE