nizip gelirsen, sabah bir nohut dürümünü yiyeceksin olmasa ciger kavurmasýný,
sonra güzel bir nizip'i gezeceksin tarihi yerlerini vs, ve alkol icinde günahýna girmem bende kullanmam icenede saygý duyarým artýk onuda iceceksen bir yer bulursun
nizip gelirsen, sabah bir nohut dürümünü yiyeceksin olmasa ciger kavurmasýný,
sonra güzel bir nizip'i gezeceksin tarihi yerlerini vs, ve alkol icinde günahýna girmem bende kullanmam icenede saygý duyarým artýk onuda iceceksen bir yer bulursun
Alkol örneði verdik herkes alkola taktý aman çocuklar dikkat dünyanýn en tehlikeli alýþkanlýðýdýr, sakýn alýþmayýn tadýna bile bakmayýn, alkol kötülüklerin anasýdýr.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
heheheheheheeh sevgli müslüm iyi bir konuya temas ettin.Aslýnda eskiden daha nezihti nizip mesela bi kara haci vardý.bi turistik otel varý gerçi þu an 2side faal vaziyette ama eskinin tadý yok artýk.en önemlisi insanlar birbirine sevgi saygý gösterirdi.hele hele o meclislerde bulfnmak baþlý baþýna bi olaydý.herkes giremezdi.adabýnla oturur içkini içer muhabbetini yapar hesabýný öder kalkar giderdin.ama þimdi öyle deðilmiþ duyduðum kadarýyla,biraz alkol alan býcaðý çekip asfalta sürüyormuþ aþþadan gelen aþþaya,yukarýdan gelen yukarýya diye naralar atýlýyormuþ.yok arkadaþ ben eski NÝZÝP'imi özlüyorum.
Evet Mustafa dediklerin doðru bende klüp vardý orayý hatýrlarým öyle herkes giremezdi.
ben hiç bilmiyorum,okudularým ve yazdýklarýnýzla idare ediyorum.
ancak gelirsem gezilecek çok yer olduðuna kanaat getirdim
diyelim ki geldim,diyelim ki gezdim,diyelim ki eþi dostu ziyaret ettim,diyelim ki yoruldum ve nefes alýp iki kadeh içeceðim...Allah tan ticaret odanýz varmýþ,saðolun arkadaþlar.
haaaa vedat bey eðer öyle biþey isterseniz ben size kahve içmeyi secaat mamet in yanýna gidin derim kahveyi ve yorgnluðunuzu orda atabilirsiniz.Ýllada kahve içmeye Ticaret odasýna gitmenize gerek yoktur
Ben sokak aralarýndaki en köhne kahvelere gidiyorum, inanýn çayýn,zahterin,kahvenin en güzelini oralarda içersiniz.
birde yazýn gittiðiniz zaman ara sokaklarda yaþlý nene ve dedelerimiz sürekli kapýnýn öününe bir çul atmýþ gölgede otururlar.
eskiye dair asýrlýk bir çýnar gibi bilgili ve hoþ sohbetleri olur. onlarla oturup hal hatýr sorarak çok güzel sohbetler dinleyebilirsiniz.
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Zaten burada insanlar sadece ailecek akraba ziyaretine gidiyor
ya ne bilim acaba nizip ýssýz bý köy kasabamý sanýlýyor ailecek gidilecek piknik yapýlacak yemek yenilecek bir sürü yer sitede de bunlara ait kategori bile var yani
Turizm ve Gezi Alanlarý
Park ve Gezi Alanlarý
burada bazý yerler war
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
allah allah ya cenneti ayaklarýna getirsek nizipte güzel yer yok diyrecekler haa
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER