kartpostar lýk foto olmuþ .........![]()
fotograflar sanki netliði kaybetmiþ gibi...yinede ellerine saðlýk zamanla daha iyi olur elbet![]()
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Hasit halimeler ayýp ayýp bükemediginiz bilegi öpeceksiniz.Orhan Durmak yok yola devam Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
3.resim çok güzel olmuþ. Kartpostal deðil de masaüstü olarak kullanýlabilir.
hepside güzel bence kardeþim eline saðlýk..
CANIMSIN CANIM...
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
ben bu bir önceki resmi çalayým yaw...bilgýsayara iyi ekran koruyucu olur...
![]()
bu en son ki resim nizip.com toplantýsýnýn mý resmi abi?
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
Ben kimim..?
Ben kimim..?
Bence de çok güzel resimler olmuþ. Elinize saðlýk.
Gece resimleri hep güzeldir zaten.
Ýnþallah çalýþmalarýnýzla gündüz resimlerinin de bu kadar güzel çýkacaðý bir þehre kavuþuruz kýsa zamanda.
son eklenen resimler osmanlý parký dimi??
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...