Barak sulamasý tamamlanmasý için ne yapabiliriz bunlarý konuþalým ve çözüm bulalým
Barak sulamasý tamamlanmasý için ne yapabiliriz bunlarý konuþalým ve çözüm bulalým
be bugün gündüz kanallarýn oldugu yeri gördüm çok hýzlý bir çalýþma vardý
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
bende köyde yaþayan bir kaç yakýnýmldan telefon konuþmalarýnda susuzluðun biran önce çözülmesi ðerektiðini duymuþtum. son yýllarda yeteri kadarda yaðmur yaðmadýðý için çok zor durumda olduklarý hatta geçen yýl ekinler yeterli suyu almadýklarý için geliþmediklerini ve biçer dövern tarlaya giremediðini ve o yünden elle biçtiklerini söylemiþti.
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Birecik yolu üzerinde çalýþýyorlar dý bugün kanal açýyorlardý iþ makine leri çalýþýyordu fotoðraf makinem yanýmda deðildi olsa çekerdþmm
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
ne kanalý bu arkadaþlar tam olarak?
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
oðuzeliye felan da gidecek heralde?? antepe de gidecekmiþ diye duydum. iþin aslý nedir? ya da þoyle sorayým fýrattaki suyu nizip çayýna nerden aktaracaklar?
Feryadý býrak,kendine gel,çünkü zaman dar...Uðraþ ki; telafi edecek bunca zarar var!
bu kanal birecik barajýndan baraga gidecek olan su için inþa ediliyor
nizip çayýnada su felan akýtýlmayacakk zaten nizip çayýnýn bitiþ yeri olan hancaðýz barajýna geçen sene pompalanmaya baþladý biraz verildi ama bu çok pahalýya patladý pompalar için elektirk çok pahalýya patladý sanýrým bir müddet ara verildi yazýn tekrar baþlýyacakmýþþ
Konu mustafasahin tarafýndan (04.02.09 Saat 17:05 ) deðiþtirilmiþtir.
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
peki bu inþaat tam olarak nerde? istikamet neresi