Yani Huzeyfe ,Metalle bir olup konuyu nerelere getirmiþsiniz. Allah müstakýný vere,þu kýna meselesine gülmekten krize girdim.
Yani Huzeyfe ,Metalle bir olup konuyu nerelere getirmiþsiniz. Allah müstakýný vere,þu kýna meselesine gülmekten krize girdim.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Orhan Bey,
Bir zeugma turu da bana borçlusun haberin olsun.
Selamlar Saygýlar
Emrin olur abi,her zaman.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
abi çok hoþ hoþ bir manzara keþke haber etseydinde bizlerde gelseydik.... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
Noirdoiser madem öyle cumartesi günü yine bir programýmýz var,al iþte çaðýrdýk seni ,gelecenmi?
Ben kimim..?
abi geç kaldýn...dün haber vermen gerekirdi...þimdi ben hazýrlancam...otobüsten yer ayýrtýcam...binicem...18 saat yol gelicem yok yok hayatta yetiþemem keþke daha önce haber etseydin kesin gelirdim... tiny_mce/plugins/emotions/images/smiley-laughing[/IMG]
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
Sevgili Noir ,bak hazýr kardeþinde askerden gelmiþken, gel de nur-i cemalini görelim. Seni çok özledik.
Ben kimim..?
alýntý:
"quote" Huzeyfe demiþki:
Yapýlan araþtýrmalara göre ,kýna insan saðýlýðýnda etkin bir rol oynuyormuþ.... Gelinlerin ellerine,damatlarýn parmaklarýna ve hakedenlerin muhtelif yerlerine sürdükleri kýnanýn anavataný Hindistan olup,yöremizde çok kullanýlan bir maddedir...
bakýmda,kýna konusunda uzmanmýþýn..
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 19:12 ) deðiþtirilmiþtir.
Ee ahmet abi herkesin bir uzmanlýk alaný var huzeyfede uzmanlýk alaný olarak kendisine kýnayý seçmiþ. þimdi huzeyfe dýþarda...
gelince bizlere kýnanýn nasýl yakýldýðýnýn uygulamalý olarak gösterecek
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 19:13 ) deðiþtirilmiþtir.
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
BEN SENÝN SAGDICIN OLMAK ÝSTÝYORUM AMA METAL:=)))HOHOHOHO.. ARTIK HAHAHAHA DÝYE GÜLMEYECEM BÖYLE GÜLÜNCE GÜLMENÝN TADÝNA VARÝYORUM:=)))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
fatih abi umarým hoþ vakit geçirmiþsindir.bu arada foto da çok karizma çýkmýþsýn abii![]()
Bizim kýna iyi tutmuþ valla... Metalim iyisimi sen bu kýnayý yenile....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Yapýlan araþtýrmalara göre ,kýna insan saðýlýðýnda etkin bir rol oynuyormuþ.... Gelinlerin ellerine,damatlarýn parmaklarýna ve hakedenlerin muhtelif yerlerine sürdükleri kýnanýn anavataný Hindistan olup,yöremizde çok kullanýlan bir maddedir...
HUZEYFE ÜSTTEKÝ YAZIYI OKUDUKTAN SONRA YERLERE YATTIM ALEMSÝN VALLA.
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 19:15 ) deðiþtirilmiþtir.
Mal kaybeden, bir þey kaybetmistir, onurunu kaybeden birçok þey kaybetmiþtir.
Fakat cesaretini kaybeden her þeyini kaybetmistir.
kasapoðlu abim allahtan yerlere yattýktan sonra kalkýp yorum yazabilmiþsiniz,
yoksa huzeyfeye kim destek olcaktý deðilmi
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Yaaaa þu kasapoðlu abime de hasta oluyom ya....
Hayrola metoþ...! Zorunamý gitti caným.... Eeeeee bizimde kendimize göre dostalrýmýz var elbet.... Senin gibi sahipsizmiyiz...?
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...