tesekkürler
bu kýsýmda linkler paylasalým tammý slow tarzýnda yani aklýmýza geldikce linkler hosumuza giden linkleri koyalým
tesekkürler
bu kýsýmda linkler paylasalým tammý slow tarzýnda yani aklýmýza geldikce linkler hosumuza giden linkleri koyalým
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
http://video.eksenim.mynet.com/mahku...minden/228449/
buda kýraçtan güzel bir parça.
bana göre kýraç kimin hangi þarkýsýný okursa okusun yakýþýyor..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
erkek ler aðlamaz..light erkekler aglar ve caresiz ler aðlar..gözyaþý ile aglayan ya zýrlayanlar dýyelým o aglama reklam kokan aðlamalar dýr..biri bený görsunde tesselli etsin aðlamasýdýr..için için aðlamak dýye bi þey vardýr erkek lere mahsus..
http://video.eksenim.mynet.com/ali.j..._Cepkin/45013/
Ýçimden bu linki paylaþmak geçti.
Hayko umarým beðenirsiniz.
Ayrýca ne alaka diye bilirsiniz bende bilmiyorum![]()
Hayri Murat Bakýrcý
doganýmm edem ...sen iyice ligt oldun yaw..ne oldu sana kazaktýn..aðlama rajona ters bilin...hayat aðlayarak harcamak için çok kýsa...
bana ne olduya bu secretle tanýþtýktan sonra oldu boroboro. eheuheueheueheu![]()
doqan bayýlýcamm yemin ederimmmmmm
Gözlerimden yaþlar akýyoo ehuhuhuhuhuh![]()
Hayri Murat Bakýrcý
o gülüþ secret gardene ait valla![]()
ahh hakan ahhh..gelde gör dogan ne hallere düþtü...ultra light oldu...dogan arkadaþým kardeþim cok takýldýn secret le..biraz ayrý takýl üzüm üzüme baka baka kararýlmýþ...bu gidiþle cinsiyet deðiþtirecen ...bayan olacak sýn galiba..senin ruhuna iþlemiþ secret canavarý özenti omuþ onun gibi davranmaya baþladýn..bi tane ile baþ edemýyorduk bide sen olma..erkek olmak daha iyidir...özüne dön kotçu kardeþim...
yahu boroboro ben aslýnda içinizde olan ve bastýrdýgýnýz bi nevi gem vurdugunuz duygularýn acýga cýkmasýný saglýyorum.. aglayýn rahatlayýn hayat felsefemiz bu))))
boroboro sende yakýnda teslim olucaksýn merak etme daha fazla direnme
cadde o benim ehuehuehueum yaaaa)))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
çok beklersin...her türlü numaralarýnýza karným tok..yemem...
ben yine eski benim ama sitede baþka takýlacak kimse kalmayýnca birde konunun anlamý açýsýndan secrete ayak uydurmaya çalýþtýmeheuheueheueheu
walla gülmekten klavyenin bütün tuþlarýna bastým pc ye biþeyler oldu onu toparlamaya çalýþýyom
ehuhuhuhuhuhuh:ÇDÇDÇÇDÇDÇÇD
Hayri Murat Bakýrcý
ya siz bana takýlýn gerisini bos verin napýcaksýnýz ehuehuehueheu