diþci kapalý olduðu için kameradd kapalý tabi.
Zaten mesai saatleri içinde yapýyoruz.
diþci kapalý olduðu için kameradd kapalý tabi.
Zaten mesai saatleri içinde yapýyoruz.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
þu anda canlý yayýnda güzel nizip,i izliyorum emeði geçen tüm arkadaþlara 4 yýldan beri gelemediðim memleket özlemini giderdiðiniz için sonsuz teþekkür ederim ellerinize saðlýk
m özen
Sevgili admin kardeþim daha öncede yazmýþtým ama yine yazma gereði duydum.siz nizip için çok güzel þeyler yapýyorsunuz.buna inanýn bu benim düþüncelerim.size teþekkür eder
im.elinize ve yüreðinize saðlýk.biraz zor bir þey önericem ama olurmu olmaz mý o size baðlý.nizip te yayýn yapan nizip tv yi uyduda bizlere izletmek gibi bir imkan yokmu çünkü siz hep nizip tesiniz biz ise gurbette.çok güzel olurdu.
Saygýlarýmla BÜLENT SARIDAÐ
NOT BEN ONUR CEREN BU KULLANICI ÝSMÝ ÝLE GÝRÝÞ YAPIYORUM AMA BAÞKA BÝRÝ KULLANIYOR DÝYOR BANA ANLAMADIM DÜZELTÝLÝRSE SEVÝNÝRÝM.
Kullanýcý adýnýz : ONURCEREN görünüyor
yeni þifre yolladým size
0342 5171254
selam nizipli dostlar bende yeni üye oldum site cok hosuma gittiben mustafa
3 gündür süren sorun giderildi. þuan yayýn var.
0342 5171254
02.02.2009 tarihinde yayýn vardý,ancak bu gün saat 10.30 hala yayýn izlenemiyor.
Açtýk abi, ip sýkca deðiþince böyle sorunlar oluþuyor
0342 5171254
Az daha dayanýn arkadaþlar. Nizip'e gittiðimde bu sorunu kesin çözeceðiz Memet abiyle inþallah.
Ellerinize emeðinize saðlýk.
06.02.2008 Bu gün saat 09.30 yayýn iyi nazar deðmesin,Emeði geçenlere teþekkürler.
canlýyayýnýizleyemiyorum
mesai saatlerinde bakýyorum canlý yayýn çalýþmýyor. sorun ne ? anlamadým.. herkestemi böyle