Secret bu habere bende sevindim, kadýnlardan kurtuluyoruz.
Secret bu habere bende sevindim, kadýnlardan kurtuluyoruz.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
kadinlairn iki elle araba sürmesinin bilimsel arastirmasini yapmi$lar
pehhhhhhhhhhhh
baska isinizmi yok tu yav
onlar arabayi at e$$ek zannediyorlar yural tutar gibi iki elleriyle saglam dursun araba ürküp yola kacmasin diye diye tutuyorlardir
cok az kaza yapmakla övünen bayanlar
ne kadar kazaya sebebiyet verdiklerini hic söylemiyorlar
bi gün dükkanin önünde oturuyorum kadinin biri park etcek inanmassiniz tam 20 dakika ugrasti o park ederken motorlu bir cocuk devrildi .
en son anahtari ben aldim kadindan ben yanastirdim
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
arabayý guzel kullanan kadýnlarda var hepsini genellemeniz yanlýþ.acemilik döneminde tabiki hatalarý olur erkeklerin olmuyor mu.ayrýca coðu bayanýn kaza yapmasýnýn nedeni yine erkekler acemý dýye býraz üstüne gideyim de heyecanlansýn dýye sýkýstýrýyorlar yada yol vermiyorlar haliyle kaza oluyor sonrada bayanlarý suçluyorlar.....
yahu niziplimehmet feminist deðilim merak etmemüslüm abi sendemi
???
ve yasmine burda tamamen katýlýyorum sunuda ekleyim üstüne genelde kaza yapanlarda çok iyi þoförlerden çýkýyo kendine çok güvenmenin sonucu olsa gerek...
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Bu konu niye bu kadar karýþmýþ anlamadým kim oynadý burayla, mesajlar yer deðiþtirmiþ sýra bozulduðundan mesajlar anlamsýz bir hale gelmiþ. Lütfen eski haline getirin.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
secretle atýþmayýn..kýzdýracak cevap vermeyýn..cevap hhaký dogacak cevaplarda yazmayýn..kavga etmeye tartýþmaya çok meyilli..tþkler secret bu güzel paylaþým için..sayende kütürrümüz bilgimiz artýyor..iyiki varsýn..allah baþýmýzdan eksýk etmesin..![]()
secret paylaþý için tþkler ellerine saðlýk
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
konularýn hepsý belýrlý bý seyý cagrýstýrdýgý için birleþtirilmiþtir ha ben birleþtirmedim ama
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Senin yapmadýðýný biliyorum zaten![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
aslinda secret ba$li ba$ina bir site))
birlesmeler bunun göstergesi galiba
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
bu mütevaziligin beni öldürcek)
estagfurullah demeyi bi ali$san var ya o zaman kiyamete biraz daha yakla$tigimizi anlayacagim
büyük alamet cünkü o estagfurullah demen
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....