arkadaþlar bu konuya desteðinizi beklýyoruz..yorum olarak da askýya ekmek olarak ta..
arkadaþlar bu konuya desteðinizi beklýyoruz..yorum olarak da askýya ekmek olarak ta..
nrt noldui nrt
sözü veren cekiliyor kenara o kadar yaziyoruz artik sinirlenmeye basladim ha))
boro sen baktinmi o askida 700 ekmek olayi neyin nesimis?
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
o 70 imiþ ya..birisi býrakmýþ ama kim bilmýyorum...sormadým da...bugun 13 falan idi en son...kasým abi halledecekti ama...????
Konu boroboro tarafýndan (31.01.09 Saat 20:07 ) deðiþtirilmiþtir.
nrt ile sezer ilðilencekti þimdi oda yok.
bakalým ne olacak.....
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
güncelleyelim bu konuyu....hancýlar unlu mamülerinde uygulama devam edýyor..duyarlý insalarýmýz tarafýndan günlük ortalama 10 15 ekmek katkýda bulunuluyor..bunun daha fazlasý için yardýmcý olalým..
Konu boroboro tarafýndan (02.02.09 Saat 21:20 ) deðiþtirilmiþtir.
Yarýn bende uðrayayým Ýnþ.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
admin abi orda liste var günlük askýya býrakýlan ekmek listesý sayýsý ..ekmek veren satan tezgahtaký arkadaþlar ihmal etmýyolar hemen yanýnýzda yazýyolar ama..takipçi olursak yazýlýp yazýlmadýgýný daha iyi olur düþüncesýndeyým..
Birde býrakýlan ekmekleri ihtiyacý olanlar gelip alýyorlarmý.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Metin Ýliksoy kardeþimizle bu gün görüþtüm hem TV'de hemde gazetelerinde olmak üzere konunun önemini ve hassasiyetini vurgulayacak þekilde ilgili ekmek fýrýný ile ropörtaj yapýp haber hazýrlayacaklar. Bu tutumlarýndan dolayý ayrýca NRT'ye ve Metin kardeþimize de teþekkür ederim.
Ýslam'ý kurtarmayý býrakýn, Ýslam'la kurtulmaya bakýn.
umarým yerel basýn haberlerinden sonra hemþeilerimiz gerekli hassasiyeti gösterirler.
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Bence Nizip geneline fazla yayýlamadý bu kampanya, tüm fýrýnlar neden kabul etmiyor.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
eeeee bütün insanlar iyi niyetli yada kendindne baþkasýný düþünmüyor olabilirler..bu zamanla olacak bi þey...yolunda ve faydalý bi uygulama oldugunu ýnsanlara anlatabýlýrsek...zamanla yaygýnlaþacak týr...
Konu boroboro tarafýndan (03.02.09 Saat 17:48 ) deðiþtirilmiþtir.