Bak huzeyfe bana agresif demiþsin bazý arkadaþlar aleyhime kullanýyor bir moderatör olarak düzeltmeni istiyorum. Benim agresif olduðum tek bir yorumcu var o da kendini biliyor. Biz kendi aramýzda þefkatliyizsevmeyenlere karþý agresif.
Bak huzeyfe bana agresif demiþsin bazý arkadaþlar aleyhime kullanýyor bir moderatör olarak düzeltmeni istiyorum. Benim agresif olduðum tek bir yorumcu var o da kendini biliyor. Biz kendi aramýzda þefkatliyizsevmeyenlere karþý agresif.
Coþkun abim bu bir tehtidmiiiiiiiii....?
Saldýray abim þakadan anladýðýn pekte söylenemez......
Sevgili benbaþkan,seni özlediðimizi bilmeni isterim.....
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Yani huzeyfe teessüf ederim. Sanal bir þahsa nasýl tehditte bulanabilirm ki?
Sen benim gözümde hayal mahsülüsün. Bak metal bile geldi çayýmýzý içti tanýþtýk konuþtuk iyi de oldu ama Sen gelmez oldunnnnnnnn.
Coþkun abim, saðolun teþekkür ederim sizlere,
ama huzeyfe, bak fatih abim geldi ee yakýnda ramazan abimde gelir, bide kumral ada abimizi getirebilirsek o zaman tanýþma faslýmýz daha geniþ kapsamlý ve de daha hoþ bir ortamda olmuþ olacak, ama sen merak etmeortamýn resimlerini çekebilirseksitede yayýnlarýz...
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
geçte olsa bana "en ýlýman" sýfatýný uygun bulduðun için teþekkür ederim.Doðrusu özel hayatýmda da uzlaþý ve diyaloða önem veren biriyim.Galiba beni yakýndan tanýyorsun-ki eminim zaten-saðol.
ÝYÝ NÝYET ESASTIR.NÝYET KÖTÜ OLURSA MAZERET BULMAK KOLAYDIR.<br>
Musa abim,seni tanýmama gerek yok ki,zaten tanýmýyorum... Yazýlarýn yumuþak huylu olduðunu anlatmýþ zaten.... Eeeee artýk internette adam sarrafý olmuþuz hani... Dimi yani...?
Sevgili Çoþkun abim,ben deðil burada herkes hayal mahsulü.....
Metal abim,Kumralada dedin ya,bak þimdi dizimi kýrdýn valla... Onu görürsen çok selamýmý söyle... Ve ona þöyle de: Sensizliðe alýþmýþ bir Huzeyfe var artýk...
biliyorum kardeþim ya özlediðinizi ama þuan elden biþi gelmiyor kusura bakmayýn olurmu bende sizi özledim ona göre
ÖÐR. GÖR. TUNCAY ÇELÝK
GÜMÜÞHANE ÜNÝVERSÝTESÝ
ÝRFAN CAN KÖSE MYO
alýntý:
"quote" benbaskan demiþki:
biliyorum kardeþim ya özlediðinizi ama þuan elden biþi gelmiyor kusura bakmayýn olurmu bende sizi özledim ona göre
Ýþlerini çabuk yoluna koy ve bizi yalnýz býrakma,tamammý...?
en hazýrcevap benmiþim ona göre :=))ama bu konuya 20 gün sonra cvb verdim çünkü yoktum.
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Hoþ geldin abi....
hosbulduk hosbulduk ne hazýr cevabým degilmi hosgeldin der demez cevabýný verdim huzeyfe:=))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Huzeyfe beni de unutmuþsun. Senin gözünde nasýl görünüyormuþum bir yaz hele.
...
En sempatik desem,abartmýþ olmam herhalde....
En azýndan Huzeyfe'nin gözüyle baktýðýn zaman...
alýntý:
"quote" ahmetaksoy demiþki:
huzo,
seni bir doktor a ,göstersek fena olmaz.......
neden ahmet bey?
Edited by - semper on 8/23/2006 11:36:15 AM
...