Kokudan rahatsýz olan varsa Fýrat mahallesine taþýnsýn,benim o derdim yok þükür....
ýýýýýýýýmmmmm...Mis gibi zeytin aðaçlarý ve çam kokularý yükseliyor Fýrat mahallesinden....
Havadar bir mahallede oturmakta baþka biþey canýýým...
Kokudan rahatsýz olan varsa Fýrat mahallesine taþýnsýn,benim o derdim yok þükür....
ýýýýýýýýmmmmm...Mis gibi zeytin aðaçlarý ve çam kokularý yükseliyor Fýrat mahallesinden....
Havadar bir mahallede oturmakta baþka biþey canýýým...
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Þu gelinen noktaya bakýn arkadaþlar, bir vatandaþ Nizip.coma nickle giriyor
"Ben vatandaþým arkadaþ ve þöyle bir sorunum var" diyor.
Belediye yetkilisi erinmiyor ve yetkili brimlerine vatandaþýn talebini bildiriyor.
Aradan henüz 3 gün geçmemiþ sorun ortadan kalkmýþ veya büyük oranda azalmýþ ve
"vatandaþ koku azaldý, sorun giderildi, teþekkür ederim" diyor.
Ya taraflý tarafsýzherkes okusun, elini vicdanýna atsýn. Belediyecilik anlayýþý budur. Þeffaf yöneticilik anlayýþý budur.
Boþ býrakmayýn yüklenin arkadaþlar bu yönetim her zaman ele geçmez
Daha fazla hizmet daha fazla hizmet için projeler üretin.
.
Görüþleriniz bizim için önemlidir
0342 5171254
Ben de admine katýlýyor ve belediyemize teþekkür ediyorum bende o bölgede oturuyorum ve koku hakkaten yok oldu.çalýþmalarýnýn süreceðini tahmin ediyorum .tekrar teþekkürler.
ilgililere teþekkürler
<a href="https://www.nizip.com/showthread.php?t=447">Nizip Lisesinin Adi Geri Verilsin !</a>
Kardeþ sürekli böyle önemli konulara parmak basmanýz bizleri memnun ediyor,dilimin döndüðü þekilde size izah edeyim:
4 Köy okulu hariç bilgisayarsýz köy okulu kalmadý. Geçenlerde bir hayýrsever vatandaþýmýz 10 adet bilgisayar,milli eðitime baðýþladý. Bunlarýn da daðýtýmý sonucu köylerde bilgisayarsýz okul kalmayacaktýr .
Ýnternet konusunda ise diyeceklerim;
Yeniyazý , Yeþerti ve Kocatepe 'de þuan adsl hizmeti verilmektedir. Eylül ayý içerisinde , Salkým,Tatlýcak,Uluyatýr ve Sekili kasabalarýna da adsl hizmeti verilecektir. Geriye kalan köylerde önümüzdeki yýl programa alýnacaktýr.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Dostlar,
Bilimsel labaratuar sonuçlarýný veya kimyasal analiz raporlarý hakkýnda bilgisi olan varmý acaba?
Bu sonuçlarý deðerlendirmek daha saðlýklý olacaktýr sanýrým.
Selamlar Saygýlar