arkadaþlar sýrf veli için o direði özellikle hýzlandýrdýk belki inanmayacaksýnýz ama öyle yoksa daha sonra alýnacaktý
arkadaþlar sýrf veli için o direði özellikle hýzlandýrdýk belki inanmayacaksýnýz ama öyle yoksa daha sonra alýnacaktý
Ne veliymiþ amaAllah'tan sökülebilecek birþeyin üzerine çýkýyormuþ, ya baþka yere çýksaydý
![]()
Akýllý olup sen dünyanýn peþinden koþacaðýna deli ol dünya senin peþinden koþsun.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
yav veli hic bi$ey bulamasa
kavak agacina cikar))
deve kavaga cikinca veli bu i$i birakir :=)
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
inanmýyorum elektrik diregine çýkýlmak suretiyle intihara tesebbüsü ilk kez duydum genelde catýya balkona felan cýkarlar ama
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
BIZIM VELININ ICADI bu direge cikmak
AMA CIKTIGI DIREKTE ELEKTIRIKK YOK
YANI ÖLME SANSI COK AZ))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
ha pardon ben elektrik kýsmýný düsünmedim bi an direkten asagý atlamak gözümün önüne geldi pardon![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Veli abim Ýnþaat Demiri ustasýdýr. Yüksekten Kormaz.Giyer Botunu ve Kamfulajýný Alýr Bayraðýný, Direðede Çýkar UzayadaDirek diye geçmeyin O Direk neler gördü neler, Veli abimki asLýnda Zevk MeseLesi Yer Yüzünde Alamýyormuþ o zýkkýmýn tadýný illa Direk diyor
![]()
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
veli meþhur oldu valla.
kaset falanmý çýkaracak acaba![]()
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
olmadý þimdiben orda beni evermezseniz atlarým diyecektim
kimin iþi bunu kaldýrmak hemen geri diksin
![]()