![]()
Birecik Ýlçe Milli Eðitim Müdürlüðü tarafýndan düzenlenen Ýlköðretim Okullarý arasý Vergi konulu Þiir yarýþmasý sonuçlandý. Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim okulundan 7-B Sýnýfýndan Hasret Þahin’in yazdýðý þiir Baðlarbaþý Ýlköðretim Okuluna birincilik kazandýrdý. Birecik Ýlçe genelinde yapýlan vergi konulu Þiir yarýþmasýnda dereceye giren öðrenciler ve okullar ise þöyle oluþtu. Hasret Þahin’in yazdýðý þiir Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okuluna birincilik getirirken, Emine Çakýr’ýn yazdýðý þiir Birecik Yatýlý Ýlköðretim Bölge Okuluna ikincilik kazandýrdý. Adile Göktaþ’ýn yazdýðý þiir Birecik Dumlupýnar Ýlköðretim Okuluna ise üçüncülük kazandýrdý. Birecik Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulu Okul Aile Birliði Baþkaný Hasan Erol yaptýðý açýklamada Baðlarbaþý Ýlköðretim Okulunun her yönüyle baþarýlý bir okul olduðunu söyleyerek, daha önce Türkiye çapýnda yapýlan yarýþmalarda da Türkiye birinciliði elde ettiklerini söyledi. Erol, yarýþmaya katýlan ve dereceye giren tüm öðrencileri kutluyor baþarýlarýnýn devamýný diliyorum dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...