![]()
Anadolu Basýn Birliði Nizip Þubesi Kurucu üyelerinden Ahmet Aksoy dün itibariyle istifa ettiðini açýkladý. Ýstifa gerekçesi olarak Anadolu Basýn Birliði tüzük ve yönetmenliði gereði ve gerekse Cemiyetler Kanunu gereðince derneðin yanlýþ tavýrlar ve prensip olarak yapýlan yanlýþlardan dolayý Anadolu Basýn Birliði Nizip Þubesinden istifa ettiðini söyleyen Aksoy, yapýlan yanlýþ haberler nedeniyle böyle bir karar aldýðýný ifade etti. 15 yýllýk Sivil Toplum Örgütünde aktif olarak görev yaptýðýný vurgulayan Ahmet Aksoy, Anadolu Basýn Birliði Nizip Þubesinde yapýlan yanlýþlarla kiþiliðinin uyuþmadýðýný ve bu anlamda bu zamana kadar hiçbir iþe imza atmadýðýný söyledi. Bundan sonrada yapýlan yanlýþ iþlere ne göz yumarým nede imza atarým diye konuþan Aksoy, Anadolu Basýn Birliði Nizip Þubesindeki kurucu
arkadaþlarýmýn yaptýklarý yanlýþ iþlerle kiþisel anlamda uyum saðlamadýðýný belirterek kimseyi suçlamýyorum, aldýðým istifa kararýnýn Nizip Halký tarafýndan bilinmesini istiyorum dedi. Daha önce baðlý bulunduðum Nizip Gazeteciler Cemiyeti Üyeliðinden de yapýlan yanlýþlar nedeniyle istifa etmiþtim diye konuþan Aksoy sözlerine þöyle devam etti. Ben her zaman yanlýþlara yanlýþ, doðrulara doðru dedim. Yapýlan hizmeti alkýþlamak lazým ve doðru gördüðün doðrularý da dosdoðru yazmak lazým. Çünkü bu dürüst Gazeteciliðin bir temel ilkesidir dedi. Ahmet Aksoy, bundan sonra hür olarak çalýþmalarýný sürdüreceðim dedi.
Devamý Ýçin Týklayýnýz...