Bir süredir alt yapýsýný oluþturmaya çalýþtýðým internetten satýþ sistemini artýk siz dostlarýmla paylaþmak istiyorum. Amacým Nizip ve G.antep bölgesinde yetiþen, üretilen veya imal edilen, fakat bunlarýn içerisinde güvenebileceðim, kefil olabileceðim ürünleri sizlere sunmaya çalýþacaðým.
Yýllardýr internet ve ticaret ortamýnda kazandýðým deneyimimi bu alanda da sürdürmek istiyor ve bu konuda desteklerinizi bekliyorum.
Belirttiðim gibi pazarlamaya çalýþtýðým ürünlerin kefili benim, en ufak arýzada deðiþtirir yenisini yollarým.
Lütfen üye olun ve bilgilerinizi son derece güvenli ortamýmýza kaydedin. Üye olma iþlemi sýrasýnda hiçbir þekilde kredi kartý bilgileriniz sorulmamakta ve iþlemler sýrasýnda da kayda alýnmamaktadýr, zaten alýnamaz.
Birkýsmý bitkisel ve doðal ürünlerin pazarlandýðý sitedeki ürünler özenle seçilmiþtir. Bazýlarý tarafýmdan denenmiþtir.
Yine Halat kýsmýndaki ürünler, bir sanayi devi olam yolndaki Dimka firmasýnýn ürünleridir. Bu ürünler Gemi, tekne gibi sektörlerde kullanýlmaktaysa da, halat ve ip gerektiren tüm alanlarda güvenle kullanýlýyor ve Dünya çapýnda pazarlanýyor. Benim amacým, Türkiye içerisinde ki pazarda söz sahibi olabilmektir. Ayrýca özel halat üretimleride yaptýrýlabilmekte.
Sözün özü, www.HepsiAntep.com internetten satýþ sitesi için tanýtým yardýmlarýnýzý bekliyorum.
Birkaç gün içerisinde doðabilecek aksaklýklarý beraber giderip, Ay sonuna Allah'tan mani olmazsa tam açmayý düþünüyorum.
Þimdilik Havale ve Ptt'ye ödemeli sipariþlerinizi yine Ptt ve Express kargo ile sevk edebiliyoruz.
Sevk süresi en geç 2 gün olmakta.
![]()
![]()
![]()
![]()
antep fýstýgý yagý
antep fistigi yagi