secret sen bugun ekmek býraktýnmý...býrakmadýnmý..???günde 3 ekmek býrakacaksýn...yardým çaðýrmýþssýn gündüz ama..bir iki kelime söyleyecem..bayanlar geneli akýllýdýr zekidir..fakat aptal numarasý yapmayý severler...onlara göre kendýlerýnden akýllý yoktur...dünyayý yöneten gelmiþ geçmiþ bilim adamý sýyaseçti sporcu hepsi erkek ..neden bayan hiç yok...?????
sakalli kardeþ bu bayanlardan alýp veremeyeceðin ne var
bu kadar feodal olunmazki
ya hep ya hiç
bugün býrakamadým maalesef karneler malumayrýca artistik sporlarda var bayanlarýmýz jimnastik paten aerobik gibi yani
) bazen aptala yatmak gerekebilir tabiki hehehe
neden bayan yok bayanlara belkide cok fazla sans tanýnmadýðýndan olabilirmi acaba??
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
ya sen benden tarafmýsýn loverden tarafmý bende boroboro yardýma gelse diyodum ehuheuee
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
sen düþman sýn ya..kadýn milleti deðilmii...en iyisini benzin döküp yakmalý cayýr cayýr...kendi cinsime ihanet edermiyim...
![]()
süper bir cevap vermissin secret tebrikler
bu o nu düsünememi$))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
bizim kliniktede bayanlar çoðunlukta,1 bayanýn yaptýðý iþi 5 erkek yapamýyor ne olacak þimdi))
sözüm meclisten dýþarý erkekler alýnmasýn da erkekler 9 kadnýn yediði yemeði yerler ama 9 erkek bir kadýnýn yaptýðýný yapamazmýþ.mesela ANNELÝKKKKK
Çok aðýr bir hakaret.
T.C VATANDAÞI, NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE