Konu ferhat tarafýndan (27.01.09 Saat 09:19 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: Resimleri Büyüttüm
çok korktum yaa özellikle fare yengec ve kurbagadan gercekten faremi o?? orda olsam kafayý yerdim
gerci en zararlýsý içlerinde orda resmi duran hayvanlardan daha hayvan pis mahluk insallah ömür boyu çýkamadýðý gibi içerden, can cekiþe cekiþe acýlar içinde kývranarak ölür
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
dünyanýn en büyük geyiði artýk o deðil ölmüþ oo ama dünyanýn en büyük þerefsizi hala oo
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
Konun baþlýðýda güzel içeriðide mustafa abi. Yalnýz resimlerin ebatlarý biraz büyük olsaydý keþke![]()
...
mustafa abi Direk Resim Linki (Forum kodu): eklersen büyük olr
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
dünya da o kadar büyük þerefsiz var kiiiii,bizi ilgilendireni koymuþuz sadece.
büyük kelimesi o þerefsize biraz büyük gelir.resimler için teþekkürler.
mustafa bey sizden ricam bu pislik igrenc adamýn resmini kaldýrýrmýsýnýz neden derseniz çünki sayfayý actýgýmda bu adamýn resmi karsýma çýkýyo ve midemi bulandýrýyo resmen bööö resmini bile görmeye tahammülüm yok
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Sayýn Secretgarden dediðin resimden senin benim gibi tüm insanlarýn elbetteki midesi bulanýyor. Ama gel görelimki halen bu dünyada bu þerefsizin þerefsiz olmadýðýna inanan vede destekleyen bir kesim var onlara hitaben dünyanýn en büyükleri arasýnda bu þerefsizide en büyük þerefsiz olarak lanse edilmiþ bence güzel bir paylaþým vede hoþgörüne sýðýnýyorum site adýna. Teþekkürler.