bugunluk bu kadar yeter sinirlendirdigimiz
dozaji asarsak intihar ne eder falan Allah korusun
bide mektup birakir ölümümden nizip com sorumludur diye))
bayan sonucta normal
ya da elektirik diregine cikar
cagirin kaymakami cagirin savciyi cagirin belediye baskanini cagirin admini der
ya konu kaldirilir yoksa atlarim der
yaparmi yapar secret bu))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Þu ana kadar hiç bir bilgisayar programcýsý kadýn veya elektrik prizini söküp takabilecek bir kadýn-kýz görmedim. Ellerinden hiç bir iþ gelmez yemekten baþka. Açýkçasý çoðu doðru dürüst yemek bile yapamaz. Mantý yapmayý bilen kaç tane kýz var acaba? Dünyanýn ve Türkiye’nin en büyük aþçýlarýda erkektir zaten. Tesadüfe bakýnýz. Tooooo yorum tooo
Konu secretgarden tarafýndan (25.01.09 Saat 01:53 ) deðiþtirilmiþtir.
valla benim bayan arkadaslarým hep ögretmen aralarýnda bilgisayar programcýsýda var avukatta var doktorda var siz nerde yasýyosunuz acaba uzaydamý çagý geriden takip ediyosunuz helede benim memleketimde Ankarada cogu bayan sabahtan çýkar iþine gitmek için sabah yollar kalabalýk olur hýzlýdýr tempo memur sehri derler.. çok fazla bayan calýsýr.. siz bence yabancý biriyle evlenin))))))
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
secret uyaniklik yapma
her konuda bayanlarin yaptigi gibi hazir yemeye calismayin)
emege saygi onun düsüncelerini degistirip öne cikmaya calisma)
bide bu degistirme durumu cikmasin sitede
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
yav o bakimdan demioyorum
$u konunun esas basligini okursan analrsin
herseyi erkekeler yapiyor bayanlar kullaniyor
off ye ben seni diger bayanlardan farkli saniyordum)
zeki bu diye düsünmüstüm hevesim kursagimda kaldi))
sende onlar gibisin))))))))))))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
gündüz burasý baya bir karýþmýþ anlaþýlan..
benim gözümde bayanlarýn yeri çok önemli ve çok yüksek mertebelerdedirler çünkü þöyle yeni doðdugunuz andan itibaren çocukluk dönemine kadar geçmiþe dogru bir hayal kurarsanýz kadýnlarýmýzýn ne kadar cefakar ve fedakar olduklarýný anlarsýnýz..
ne demiþ büyüklerimiz her baþarýlý erkeðin arkasýnda muhakkak bir kadýn vardýr..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok