Yaa huzeyfe gerçekten çok farklýsýn...Ýnsanýn damarýna basýyor fakat hemende gönlünü alýyorsun.
Hele orkestra takýmýna ve mendil sallamana gülmeden bir hal oldum.Helal olsun.
Yaa huzeyfe gerçekten çok farklýsýn...Ýnsanýn damarýna basýyor fakat hemende gönlünü alýyorsun.
Hele orkestra takýmýna ve mendil sallamana gülmeden bir hal oldum.Helal olsun.
sitede bize karþý yapýlan bazý hareketlere ayný üslupla cevap vererek dostlarý kýrmaktansa (dost kalýp) yazmamayý yeðledik...DERVÝÞ DÖRTBUDAK
Hedef.. 5 FAKÜLTE 5000 ÖÐRENCÝ
alýntý:
"quote" Kumsal demiþki:
Öncelikle sayýn baþkanýmýzýn çalýþmalarýndan dolayý,baþarýlarýnýn devamý diliyorum.Ancak taþbaþdaki yapýlan mesire alanýndaki,gördügüm bazý eksikliklerin giderilmesi için de çalýþmalarýnýzýn devam edeceginden þüphem yoktur.Benim þahsi gördüðüm eksiklikleri de söylememde bir sakýnca olmuyacagý gibidikkate alacagýnýzýda umut ederim
1. Çocuklar için oyun alaný
2.Gerekli yerlere çöp konteynýrlarýn konmasý
3. Uyarýcý lehvalar yazýlmasý ( çevremizi temiz tutalým, nasýl bulmak istiyorsan öyle býrak,yaktýgýmýz ateþi söndürelim,vb..)
4.Mesire alanýna giden yolun bakýmý
5.Sabit masalarýn çoðaltýlmasý
6. çeþme sayýsýnýn çogaltýlmasý
1-Henüz bir aþama yok.
2-Çöp konteynerleri konuldu.
3-Uyarýcý levhalar konuldu
4-Yol düzenlemesi yapýldý ama tam deðil
5-Masa sayýsý çoðaltýldý
6-Çeþme sayýsý çoðaltýldý.
Orhan abim bize oralarý gezdirdi,gerçekten çok güzel olmuþ. Ellerinize saðlýk olsun.
Osmancým çok þanslýymýþsýn ki taa adýyamandan gelip taþbaþ'ý gezebiliyorsun, ama ben ne yazýk ki taþbaþ evimin karþýsýndan görüldüðü halde henüz orayý göremedim..
Ya Olduðun Gibi Görün...
Ya da Göründüðün Gibi Ol...
Ýbrahim kardeþ bu hafta izinli sayýlýrým,Gökhan'ý da yanýna al,sizi dolaþtýrayým.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
Bende isterem...
Konu nizip.com tarafýndan (10.06.08 Saat 08:46 ) deðiþtirilmiþtir.
Benide unutmayýn....Tamammý....?
Selam olsun the imam hatip mezunlarýna...
Bilmiyorum varmý ama bence Taþbaþ'a doðru güzel bir asfalt dökülmeli bisiklet yolu olmalý... Ýsteyen bisikletine binip sýrf gezmek uðruna bile oraya gidebilmeli... Oraya bir kaç tesis açýlmalý bu tesislerin orada gerekli temizliði ve ehemmiyeti saðlamasý gerekmeli.... ORasý bir hayalet mesira alaný gibi durmamalý bence. Hareketlendirmek için biþiler yapýlmalý... Örneðin lira ile çalýþan dürbünler konulmalý... bu sayede Nizip'i izleyebilmeli vatandaþ... Mesela oraya yapay bir þelale yapýlabilir... Bu hem orada serinliði saðlar, hemde su sesi vatandaþýn huzur bulmasýna yarar öte yandan da taþbaþ'a cazibe kazandýrýr... Baþka ne diyeyim![]()
<p><strong><em><u>NE MUTLU TÜRKÜM DÝYEBÝLENE</u></em></strong></p>
Asfalt konusunda kesinlikle haklýsýn , fakat þehir içindeki sýkýntýlarý (asfalt konusunda) tam anlamýyla bitiremedik. Eðer biraz rahatlarsak inþallah bu dediðin olacak. Gerek Belkýs ve gerekse Taþbaþ mesire alanlarýna,her yýl bir kaç hizmet yaparak aradan çýkarmaya çalýþacaðýz. Þelale fikrin çok hoþuma gitti. Ýmar müdürümüze konuyu açarým. SAYGILAR.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
ÞELALE DENÝLDÝ . BENCE TASBAS COK UZAK.AMA BÝ ÖNERÝM OLACAK CARSÝ CAMÝNÝN KARSÝSÝNDA AKÝS VAR TAM NÝZÝPÝN EN YUKARÝDAN BÝLE GÖRÜNEN YERÝ O BÝNANIN YERÝNE YAPILSA COK HOÞ OLUR.O BÝNA ZANNEDERSEM SAHIS MALI BELEDÝYE MAL SAHÝBÝNE YER GÖSTERSE ORAYI ÝSTÝMLAK ETSE ORAYA SELALE YAPSA.ACABA UGRAÞIRLARMI BU ÝÞ ÝÇÝN.TABÝ KARSILIKLI GÖNÜL RÝZASÝYLA OLUR BU ÝÞLER.UMARIM ÝLGÝLENÝRLER EN AZINDAN BÝ ÖNERÝ GÖTÜREBÝLÝRLERMÝ??
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Hakancým Akiþ e ait olan o binayý istimlak etmesi çok zor, o binaya güç yetmez. Eðer onu alabilseydik,ve arkasýndaki sit alaný engelini aþabilseydik,taþbaþa kadar bir cadde açardýk ki,bu da nurun ala nur olurdu. Maalesef o dediðin þey biraz zor.
Ben kimim..?
SAGLIK OLSUN ABÝ NE YAPALIM.AMA GENEDE BÝ TEKLÝF EDÝLMÝS OLSA.MANAVGATTA BÖYLE BÝYER VAR MESELA ,ÝMAR EDÝLÝRKEN SÖYLE BÝÞEY YAPILAMAZMI.DÝYELÝMKÝ ORASI YIKILDI ÜSTTE ÞELALE ALTINDADA AKÝÞ.YÝNE ONLARIN OLACAK BELEDÝYE ALMASIN SADECE DÜZENLESÝN SELALEYE YAPSIN MAL SAHÝBÝNE VERSÝN.O MAL SAHÝBÝNÝN DE NÝZÝPÝ SEVEN BÝ KÝSÝ OLDUGUNU BÝLÝYORUM BEN
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Ýlginç bir öneri ve güzel bir kabataslak proje sunmuþsun. Ýmar müdürümüze bu konuyu okutturacaðým.
Bu arada ben bu günlerde izinliyim ve müsaitim. Nizip'e gelme durumun yokmu ? Gelirsen seni aðýrlarým. Haberin olsun.
Ben kimim..?
TESEKKÜRLERÝ GÖNDERÝYORUM GELME DURUMUM ÞÝMDÝLÝK YOK MADEM MÜSAÝTSÝN GEL BEN SENÝ AGIRLAYAYIM ANTALYADA.10 SAAT SÜRER HEM BÝR DEGÝÞÝKLÝK OLMUS OLUR TEL NUMARAM VAR SENDE.BEKLERÝM BASIMIN TACISIN
ÝMAR MÜDÜRÜNÜZDE GELEBÝLÝRSE MANAVGATTA KÝ ÞELALEYE GEZEREK ÖRNEK ALABÝLÝR AYRICA ÇOK GÜZEL YAPTILAR GERÇEKTEN O ARKADASIDA BEKLERÝM
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....