maþallahhhh
maþallahhhh
Konu teminajans tarafýndan (22.01.09 Saat 23:04 ) deðiþtirilmiþtir.
ya hep ya hiç
haramý helali bilen kendini halka adamýþ dava adamý. acý birazda az konuþsadiyecem ama konuþmazsada olmuyor. seni seviyoruz orhan kardeeeþ
Baþta, Veli Genç kardeþimizin hayatýný 3 kez kurtaran yiðit bir anadolu delikanlýsýdýr. Veli kendisini 3 kere hacc'a götürse yinede az gelir. Kendisine Nizip hakkýnda sorunlarý dilekleri ve þikayetlerinizi ona rahatlýkla anlatabileceðiniz, anlatmýþ olduðunuz dilek ve þikayetlerin mutlaka baþkana ileten, elinden geldiðince yerine getirmeye gayret eden deðerli bir kardeþimizdir. Orhan kardeþimiz Nizip sevdalýsý espirili cana yakýn, sýcak kanlý, güler yüzlü bir insandýr. Özelliði çok fazla olan bir insaný bilmem anlatmaya gerek var mý. Aramýzda olmazsa olmazlardan diyebileceðim bir insandýr.
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Severken incitmeye dahi korktugum bu asýrda gerek ahlak gerekse hizmetleri yönünden nadide bir insan güzel ahlakýný sayarsam onu incitmiþ olurum diye daha fazla güzelliklerini yazamayacagým.Tek kelime ile güzellik.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
çok sevdiðim bi abi ama bide cinconlu olmasa daha güzel olacak...
Aþký Ya Yaþarsýn Yada Yazarsýn...
Diyen Þair Sonra da
Ne Yaza Bildik... Ne de Yaþayabildik...
Demiþ...
SaRýma LaRciverRt Ol...
Kendisiyle Bursada tanýþtýk çok güler yüzlü, çok samimi biri ,yýldýzý çok hafif bir tanýyan bir daha kopamýyor. Nizip'e geldiðimde kendisini aradým hemen kalktý geldi. Hakikaten gelecekte Nizip için çok daha farklý yerlerde olmasý gereken birisi.
siz onu nizip72 yani hacý abiden sorunorhan abiyi en iyi tanýyan o dur...bizimde yaklaþýk 12 yýllýk bir geçmiþimiz var orhan abiyle ben hiç sevmem kendisini
demi orhan abi...
eleþtirmek için deðil deðiþtirmek için var olalým...
yav durun simdi
$eyh ucmaz mürit ucurur derler
akp ye genel baskan olmaya kalkar da nolur nolmaz))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
Sevgili arkadaþlar can dostlarým ; bu aralar sitemize fazla takýlma þansým olmuyor malum seçim atmosferi... Gecenin saat 02:30 u olmuþ,az önce Gaziantep'ten geldim,þöyle siteye bi gireyim dedim,günler öncesinden açýlmýþ bu konuyu daha yeni fak ettim. Hepinizden özür diliyorum,çok afedersiniz biraz geç fark etmiþim,umarým anlayýþ gösterirsinizAyrýca tüm mesajlarý aslýnda mesajdan ziyade iyi niyet yazýlarýnýzý okudum. Bu yazýlardan sonra iþim dahada zorlaþtý desem abartmýþ olmam.Çünkü sizin gibi dostlara layýk olmak hakikaten zor bir mesele...Ama layýk olabilme yolunda çaba sarf edeceðime emin olabilirsiniz...Hepinizi çok seviyorum...Saygýlar sunuyorum.
Ben kimim..?
HER IRK IRKIM OLMUÞ…HER RENK RENGÝM, HER DÝL DÝLÝM OLMUÞ…IRKÇILIÐIN GÝREMEDÝÐÝ YÜREÐÝMDEN SOR BENÝ..KÝM OLDUÐUMU MERAK EDÝYORSAN KAFKAS KARTALI ÞEYH ÞAMÝLDEN,
KUDÜS FATÝHÝ SELAHADDÝN EYYÜBÝDEN SOR BENÝ..
orhancelik27@windowslive.com
orhan abide iyi bi insan burdan tanýdýgým kadarýyla formdakilerin sikayetleriyle ilgileniyo iken hep denk geldim![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
Mütevazi, AlÇak Gönüllü, Sözünün eri... Nizip SevdaLýsý, Abim diye söylemiyorum HaAllah Ondanda Razý Olsun...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...
Dostlar,
Orhan Bey Kardeþim için yazacak çok þey var ama ben yazmýyorum o biliyor.
Kalp Kalbe karþe derler ya
Selamlar Saygýlar