Hayýrlý olsun.
Hayýrlý olsun.
Ferhat Kardeþim beni utandýrdýn þimdi![]()
Çok saðolun iyi temennileriniz için arkadaþlar.
inþallah devamý gelir kasým abi.
Ayrýca ferhat senin sayýsal zekan süperdi matematik sýnavýnda kaðýta elektronik devre çizen tek öðrenci sensin
Mehmet karakaþ kardeþimin dediði gibi ben hep Nizipte öðretmen olmak istedim Nizipe kendimce faydalý olmak için demek ki Allah duamý kabul etmiþ.
Çoþkun abim sende benim öz abim gibisin.
Akhonoton daha maaþ almadým ama senin canýn saðolsun nizip.com olarak sana bir bilezik takarýz
Ýnþallah sizinde yardýmlarýnýzla Niziple üniversiteyi kaynaþtýrmayý saðlarýz.
Tekrar saðolun valla duygulandým bu kadar sevildiðimi bilmiyordum![]()
deðerli kardeþim yeni ðörevin hayýrlý uðurlu olsun.
allah utandýrmasýn inþallah..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
hayýrlý uðurlu olsun. bu memleketin çocuðu sonuçta inþallah müdürde olur. 25 yýl bilgi toplarsýn 25 yýlda topladýðýný daðýtýrsýn birde bakmýþsýn ömür geçmiþ gitmiþ.
Gökhan hocamýn yeni görevi hayýrlý ve uðurlu olsun. Bahtý açýldýðýna göre artýk kýsmeti açýlmasý gerek diye düþünüyorum. Yeni görevinde kendisi gibi, nice baþarýlý öðrenciler yetiþtirmesi temennisiyle buradan kendisini kucaklýyor yolunda bahtýn açýk olsun sevgili Gökhan Hocam....
'Bir dosttan tek bir gül ve güzel bir sözü ben onunlayken almayý,
öldükten sonraki bir kamyon dolusu çiçeðe tercih ederim'
Gökhan Kardeþin Görevi Hayýrlý Uðurlu Olsun ...
Artýk sýrada evlilik var?????
Gökhan Hocam,
Hayýrlý ve uðurlu olsun.Allahým yüzünü hep güldürsün.
Selamlar Saygýlar
Hayýrlý olsun ve hayýrlara vesile olsun..
Çok sevindim bu konuya vallahi kendim öðretmen olsam bu kadar sevinirdim gerçi ben devlet memurluðunu pek sevmiyorumda bu kiþisel bir görüþ tabi Gökhaný çok severim gökhancým bunu ýslamak lazým...
Hayýrlý olsun gökhan hoca,iyi insanlar mutlaka iyi þeylere layýktýr.Allah ömrünü uzun yolunu hayýrlý kýlsýn.Gözlerinden öperim.Selamlar
SEN BENDE BEN ÖLÜRSEM ÖLÜRSÜN
SEN ÖLÜRSEN BEN ZATEN ÖLÜRÜM
Hocam tebrik eder, baþarýlarýnýn devamýný temenni ederim.Hangi bölüm mezunusunuz? Yüksek lisans yapmýþ mýydýnýz? Hangi alanda? Kusura bakma kardeþ sorgu memuru gibi olduk ama merakýmý celbetti de!
hayýrlý olsun![]()
Gözlerimdeki yansýman Senden öte bir Sen, Sana verecegim o can Benden öte bir Ben...
HayýrLý Olsun Gökhan Hocam..
Senin gibi Hocalara Ýhtiyacý Var Bu MemLeketin.Yolun Açýk Olsun...
Dayan be gönlüm!.
Bîçâre deðilsin, Yaradan sana yâr..
Kimsesiz deðilsin, yanýnda "Kimsesizler kimse...si" var!
Biliyorum, Sýðmazsýn hiç bir yere, dünya sana dar!
Ama dayan gönlüm! Dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahý var...