ben hep varýmAma Nizip'de degilim
![]()
Rabbim hayrýnýzý þimdiden kabul etsin. NRT de yarýn haber yapýlsýn. Bir fýrýnýn önünde çeklisin haber. Nizip.com dan bir üye de bulunsun, gerekli açýklamayý yapar. Ýnþallah çok faydalý bir oluþum olacaktýr.
Bir Garip Yolcuyum iþte....
evet sitede ak sakallý dede tipinde ..kelli felli bi arkadaþ bulamadýk konusacak...zaten fýrýncý sadettin abi yi konusturuz bide siteden bir arkadaþ yardýmcý olursa..kameradan mý korkuyolar anlamadým...ve bu duyarsýzlýgý anlamadým..kimseden bi þey istemýyoruz sadece..açýklama yapmasýný istiyoruz...
Hiç kimseyi bulamazsan admini konuþtururuz![]()
utanýrým diyi yaw..sankii kameradan korkuyor..çok ýsýrar ettik..yok diyi...
abi haber çekerken beni çaðýrýn. ben de nizip.com üyesiyim ben açýklama yaparým![]()
Gerçi NRT personeli olarak benim açýklama yapmam ne kadar uygun olur onu da bilmiyorum
ben kimi konuþturacaðýmý biliyomm orhan çelik abim veya kasým böler abim ikisi çok professionel bende yanlarýnda dururum![]()
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
hayir siyasi isimlerin konusmasi olmaz orhan celik olmaz
kasim abi bulucak konuscak kisiyi
dervis dörtbudak konuscak büyük ihtimal yada mustafa bilici
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
nizipte olman yada olmaman diye bir kaygý yok bende nizipte degilim ama yinede elimden geldigi kadar yardýmcý oluyorum hatta dun aradým fýrýný fransadan arýyorum dedim askýda ekmek kampanyasý icin tlþklerimi bildirdim ve iþallah bunlarý tüm nizipteki fýrýncý kardeþlerimizinde yardýmýný bekliyoruz ve nizip com. üyelerýninde yardýmlarýný essirgemesini temenli ediyorum hic degilse yakýnlarýmýza bildirmemiz bile bir yardýmdýr
Allah hepinizden razý olsun.
Ýnþallah Nizip halký gerekli ilgiyi gösterecektir.
Hangi fýrýnlar olduðunu buraya yazalým. Artýk ekmeði ordan alýrýz.
Çevremizide o fýrýnlara yönlendiririz.
hancilar ekmek fabrikasi
ve altin franca gökhan kardesim
basladi bile uygulama
yoksa sen baska yerdenmi aldin ekmekleri))
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
altýn franca ýle konusacagýz yarýn resým ve yazý asmamýz lazým ama..daha konusmadýk...
kampanyanýn ilk ikinci günü olmasýna ragmen bence açýklanan rakamlar çok güzel..
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok