çok güzel bir uygulama olmuþ emeði geçenlerden Allah razý olsun.
Altýn francayla görüþüldümü? merkezdeki fýrýnlarda bu uygulamaya geçerse iyi olacak tekrar teþekkürler..
çok güzel bir uygulama olmuþ emeði geçenlerden Allah razý olsun.
Altýn francayla görüþüldümü? merkezdeki fýrýnlarda bu uygulamaya geçerse iyi olacak tekrar teþekkürler..
Ellerinize saðlýk tekkelimeyle diyecekhiç biþey bulamýyorum allah hepinizden razý olsun....
Hayri Murat Bakýrcý
hakan fevzipaþa mahallesindeki fýrýnýn veya fýrýncýnýn ismi ne ?
sen bana ýþýk ver yeter bende filiz çok
Tamam inþAllah akþam ben konuþurum yanlýz insanlarýn daha duyarlý olmasý için afiþin yanýna açýklayaýcý bilgi eklemek lazým çünkü fýrýncý abilerimiz iki saat anlatmaya kalkarlarsa iþleri aksayabilir tanýtýcý yazý olursa okuyun derler zaten göze çarpacak bir yer olursa herkes okur inþAllah iyi olur... Herkesten Allah razý olsun.
mustafa bey isterseniz beraber görüþelim..öðlen arasý..öncelikli olarak bi havuz oluþturmamýz gerekiyor...bugun baya bi yoðun idim..nrt baglantýsýný gerçekleþtiremedim fýrýnda çekim iþini..cuma günü yani yarýn ayarlayacam inþallah..kasým abiye ulaþabilirsek..
kardeþim maþallah hýzýr gibisin hakan nerden buldun fotoyu
ziya ben yolladým arkadaþým..siteye yuklemeyý bilmýyorum..msnden yolladým oda atýyor...bugun yazýyýda astýk bakalým yarýnda nrt habere cýkartablirsek..
çok güzeþ bir uygulama emegi geçenlere tþk ler yaw hakan abi bir görevde bana verseydiniz ben bizim mahalleddeki fýrýnlara yapýþtýrabilirim haaa
GAZÝKENT ÜNÝVERSÝTESÝ
SÝYASET BÝLÝMÝ VE ULUSLAR ARASI ÝLÝÞKÝLER
arkadasalr biraz önce hancilar ekmek fabrikasiyla görüstüm
uygulama yavas yavas yerine oturuyor
40 50 ye yakin askiya ekmek cikmis
$u an ise 6 adet fakire ekmek var dediler
digerleri dagitilmi$
nrtde yayinlandiktan sonra bu uygulama patlar
mustafa abide altin francayla görüscekti daha
mustafa abi ben seni msnye kabul ettim
MeLeq ÞeyTAn oLurSa....
bu çok iyi..nrt de duyulunca bu sayý inþallah artacaktýr..arkadaþlar desteðinizi beklýyoruz..